Αχιλλέας Μπέος: Τα συμφέροντα οδήγησαν το ποδόσφαιρο στην ανυποληψία

beos
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο τοποθετήθηκε με δήλωσή του ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπέος αναφέρει:

” Για όσους πιστεύουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες του στα χέρια τους φροντίζουν, εμπράκτως, να τους διαψεύδουν. Δυστυχώς ο κατήφορος δεν έχει τέλος και πως αλλιώς θα μπορούσε να συμβαίνει όταν η ιδιοτέλεια και το μικροσυμφέρον υπερισχύουν του συλλογικού, κοινωνικού καλού.
Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς την πραγματικά παράλογη και εξωφρενική απόφαση να γίνεται η κλήρωση για τα play offs και να αναβάλλεται η αντίστοιχη για τα play outs; Ποιος μπορεί να είναι ο σοβαρός λόγος που επιβάλλει αυτή τη διακριτή και προφανώς μεροληπτική μεταχείριση, αν όχι τα συμφέροντα του παρασκηνίου, αυτά που οδήγησαν το ποδόσφαιρό μας στην ανυποληψία;
Δυστυχώς ούτε σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής τέτοιες μεθοδεύσεις και πρακτικές συμβαίνουν. Μόνο στη Ελλάδα του 2020 που όλοι θέλουν να σώσουν το ποδόσφαιρο και όλοι το απαξιώνουν και το ευτελίζουν. Δυστυχώς…”

error: Content is protected !!