Φωτ. Μπακαδήμα-ΜέΡΑ25 από τον Βόλο: “Ευρωπαϊκό θέμα το μεταναστευτικό – προσφυγικό”

IMG 20200306 111534 1024x480 1
stergiou
fotou
728x110 3

Περιοδεία στον Βόλο πραγματοποίησε σήμερα (6-3-2020) κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 με επικεφαλής την Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλευτή Β’ Πειραιά και γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας.

728X100

«Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, γιατί όλοι έχουν μιλήσει αρκετά. Εμείς θα πρωτοτυπήσουμε και ήρθαμε για να ακούσουμε», τόνισε η κ. Μπακαδήμα, η οποία σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο προσφυγικό και την κατάσταση στα σύνορα ανέφερε ότι η Τουρκία διαχρονικά εργαλειοποιεί και προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους ανθρώπους που είναι σε ανάγκη για να πιέσει και να κερδίσει πράγματα από την ΕΕ.

Η κ. Μπακαδήμα χαρακτήρισε κίνηση επικοινωνιακού εντυπωσιασμού την επίσκεψη Ευρωπαίων αξιωματούχων  στα σύνορα και πρόσθεσε ότι το ΜέΡΑ25 είναι υπέρ της άσκ ησης βέτο στις αποφάσεις της ΕΕ. Η αρχή μπορεί να γίνει, όπως είπε, από τον προϋπολογισμό, αναγκάζοντας τους εταίρους μας να προχωρήσουν σε πράξεις και να καταλάβουν ότι το πρόβλημα δεν είναι της Ελλάδας, καθώς οι άνθρωποι που έρχονται στα παράλια και στα σύνορά μας, έχουν στόχο να φτάσουν στην Ευρώπη.

Σχολιάζοντας την οικονομική κατάσταση, η βουλευτής του ΜέΡΑ25 εκτίμησε ότι η κατάσταση θα παραμένει δύσκολη όσο η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την πολιτική της προηγούμενης, να είναι  δεσμευμένη δηλαδή, από τα πρωτογενή πλεονάσματα.

 

 

πηγη

error: Content is protected !!