Μπέος: Πενήντα άπλυτοι καραγκιόζηδες κάνουν συλλαλητήρια για τους μετανάστες – Η λύση για το μεταναστευτικό

beos e1577144196552 scaled 1
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Στο “καυτό” ζήτημα του μεταναστευτικού αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο Δήμαρχος Βόλου εξομολογήθηκε μάλιστα τι είπε στον αρμόδιο υπουργό, κατά την πρόσφατη συνάντησή τους.

“Πρότεινα το αυτονόητο γιατί είμαι πατριώτης. Ο Ερτογάν άνοιξε τα σύνορα. Καλά έκανε.  Εγώ τα κλείνω και μπράβο στον Μητσοτάκη που το έκανε. Μην ακούτε πενήντα άπλυτοι εδώ στον Βόλο, κάνουν συλλαλητήριο εδώ στον Βόλο. Καλά κάνουν οι καραγκιόζηδες. Εδώ μιλάμε για εθνική ασφάλεια. Θα κάνουμε τους Έλληνες να μειονεκτούν απέναντι στους πρόσφυγες και τους μετανάστες; Να μην τρελαθούμε. Εδώ υπάρχουν σοβαρά εθνικά ζητήματα. Να τους πάρουν στο σπίτι τους αμα θέλουν.”

Ο κ. Μπέος συνέχισε: “Κλείστε τα σύνορα κ. Μητσοτάκη, τέλος. Ποια Ευρωπαϊκή Ένωση και πράσσειν άλογα. Να φιλοξενήσουμε έναν αριθμό αλλά κάτω από όρους. Δεν είναι το πρόβλημά μας η πρωτογενής παραγωγή; Που φέρνουμε λεμόνια, σκόρδα από την Τουρκία, πατάτες από την Αίγυπτο κλπ. Το 90% θέλει να σπουδάσει. Δεν πάει κανείς να γίνει κτηνοτρόφος και αγρότης. Όλες οι ελιές είναι πεταμένες. Φέρε τους μετανάστες που έχουν ανάγκη, να καλλιεργήσουν. Κι εγώ πήγα μετανάστης στην Αμερική. Δούλεψα σε πιτσαρία, σε εστιατόριο μέχρι να κάνω τη δουλειά μου. Να τους δώσουν μία κάρτα, να δεχθούμε έναν αριθμό, να πάρουμε μέσα από τον ΟΑΕΔ, για να δώσουν ανάσα στο ασφαλιστικό σύστημα και να επιχορηγηθούμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ανά κεφάλι.Με πήρε ένας πρόεδρος ενός χωριού και μου είπε οτι θέλουν 100 μετανάστες για να καλλιεργήσουν. Και τα χρήματα θα τα αξιοποιήσει το κράτος, όχι οι απατεώνες των ΜΚΟ που διαλύσαν το σύστημα. Και σε έξι μήνες θα έρθει η παραγωγή. Εκεί που η ντομάτα έκανε 1,5 ευρώ, θα την πουλήσει 50 λεπτά. Και ο οικογενειάρχης ο Έλληνας θα επωφεληθεί να ζήσει καλύτερα.”

Ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε και στα πρόσφατα γεγονότα της Λέσβου: “Να παραιτηθεί όποιος έστειλε τα ΜΑΤ στη Λέσβο να χτυπήσουν Έλληνες. Δεν το έκανε ο πρωθυπουργός. Το είπα σε υπουργό και με κοιτούσε με ανοιχτό το στόμα” είπε.

 

error: Content is protected !!