Όσα ειπώθηκαν στη συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Βόλος [εικόνες]

Στιγμιότυπο 2020 03 06 9.56.26 μμ
stergiou
fotou
728x110 3

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η ενημέρωση των μετόχων και των μελών της ΠΑΕ Βόλος για τα τεκταινόμενα στους κυανέρυθρους.

728X100

Μεταξύ των όσων αναφέρθηκαν, ξεχωρίζει η επιβεβαίωση από πλευράς Δ.Σ. των συζητήσεων για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας σε αξιόλογο επιχειρηματία, με τις όποιες εξελίξεις να μεταφέρονται στο προσεχές διάστημα.

Ταυτόχρονα τονίστηκε προς πάσα κατεύθυνση η παραμονή της ομάδας στην πόλη του Βόλου, ανεξάρτητα από την έκβαση των συζητήσεων με τον εν λόγω επιχειρηματία, κάτι που απασχολούσε τους φιλάθλους μετά την αινιγματική ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΠΑΕ μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Τέλος αναφέρθηκε πως “η ομάδα δημιουργήθηκε για να ενώσει και όχι να διχάσει την πόλη του Βόλου“, με τα επιτεύγματα της να είναι αξιοσημείωτα παρά το πρόσφατο του εγχειρήματος.

Από πλευράς του ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως δεν είναι αισιόδοξος για το μέλλον, ενώ δήλωσε απογοητευμένος από την χαμηλή προσέλευση στην εκδήλωση, λέγοντας πως “όπως φαίνεται ούτε οι ίδιοι της οι μέτοχοι δεν ενδιαφέρονται για την ομάδα“.

Παράλληλα ευχήθηκε να ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, αρκεί ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας να είναι σοβαρός και να τον συνοδεύουν οι απαραίτητες εγγυήσεις. Τέλος, από τον Δήμαρχο Βόλου δεν… γλίτωσαν άλλοι παράγοντες των ομάδων της πόλης, ούτε και οι δημοσιογράφοι της περιοχής που δεν ασχολούνται, όπως τόνισε ο Αχιλλέας Μπέος, με την προβολή της ομάδας του Βόλου.

Δείτε εικόνες:

error: Content is protected !!