Μπέος: «Άλλο ο Ολυμπιακός Βόλου και άλλο ο Ολυμπιακός»

1861092
stergiou
fotou
728x110 3

Την εκτίμησή του πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για συμμετοχή του σε σκάνδαλο στημένων αγώνων εξέφρασε ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

728X100

Ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρθηκε στον προ ετών αποκλεισμό του Ολυμπιακού Βόλου από την Ευρώπη λόγω των κατηγοριών που αντιμετώπιζε ο ίδιος κάνοντας λόγο για «οργανωμένο έγκλημα», ενώ υποστήριξε πως δεν πρόκειται να συμβεί κάτι ανάλογο με τον Ολυμπιακό λόγω διαφοράς μεγεθών.

«Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις, διότι είναι διαφορετικά τα μεγέθη. Άλλο ο Ολυμπιακός Βόλου τότε, και άλλο ο Ολυμπιακός τώρα. Υπάρχει ο Θόδωρος Θεοδωρίδης στην UEFA, είναι άλλα τα δεδομένα. Εδώ δεν έχει γίνει καμία πειθαρχική δίωξη ακόμη. Τότε φρόντισαν να ασκήσουν δίωξη και εκεί πάνω πάτησαν στην UEFA. Διέπραξαν ένα οργανωμένο έγκλημα και στο τέλος εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα μετά την απόφαση του εφετείου. Τώρα δεν κουνιέται φύλλο, αν και υπάρχουν καταγγελίες παικτών και προπονητή για το Ολυμπιακός-Βέροια. Υπάρχουν μαρτυρικές καταθέσεις, υπάρχουν γεγονότα και ο αθλητικός εισαγγελέας δεν άσκησε δίωξη. Στην Ελλάδα ισχύει ο νόμος του ισχυρού. Δρομολόγησα μια συνέντευξη για μετά το Πάσχα και θα πω τα πράγματα με το όνομά τους», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.

error: Content is protected !!