Μαζικές ακυρώσεις ταξιδιών από Λαρισαίους λόγω κορωνοϊού – Δείτε από πότε είχε να συμβεί κάτι αντίστοιχο στη Λάρισα

aeroplano taxidi 780x405
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Τα πάνω – κάτω έχει φέρει ο κορωνοϊός στα τουριστικά πρακτορεία της Λάρισας και αυτό γιατί όπως αναφέρουν επαγγελματίες του χώρου υπάρχουν μαζικές ακυρώσεις ταξιδιών και σημαντική μείωση της πελατείας.

Η αρχή έγινε σε ότι αφορά την περίοδο του Πάσχα, όπου πολλά γκρουπ τουριστών αποφάσισαν να ακυρώσουν τις εκδρομές τους τόσο εντός της χώρας, όσο και εκτός, κυρίως για την Ιταλία.

Στη συνέχεια όπως εκτιμούν επαγγελματίες, το κλίμα φόβου που δημιουργήθηκε γύρω από τον κορωνοϊό δυσχέρανε την κατάσταση ακόμη περισσότερο.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, αντίστοιχη μείωση πελατείας έχει να σημειωθεί από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες το 2016.

Παράλληλα, η έκρυθμη κατάσταση στον Έβρο έχει δημιουργήσει και ανασφάλεια σε πολλούς συμπολίτες μας οι οποίοι δεν επιθυμούν να ταξιδέψουν με Τουρκικές αερογραμμές. Αυτοί που συνεχίζουν να ταξιδεύουν με πιο απρόσκοπτο ρυθμό είναι οι επαγγελματίες, καθώς υπάρχει μικρότερη μείωση των ταξιδιών τους.

«Στοίχημα» παραμένει και το τι θα γίνει τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς οι επαγγελματίες παραμένουν με τα χέρια σταυρωμένα αναμένοντας τις εξελίξεις. Αρκετές είναι τέλος και οι διεθνείς εκθέσεις που αναβλήθηκαν λόγω του κορωνοϊού και μετατέθηκαν για τον Μάιο.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!