Υπάρχουν γυναίκες…

1537683772
milonas 728x120

Γράφει η Χρύσα Καρακάνα

Μέρα αφιερωμένη στους αγώνες που έδωσαν οι γυναίκες για να διεκδικήσουν την ισότητά τους. Γυναίκες που θέλησαν να αποδεσμευτούν απο τις ενοχές και τους περιορισμούς.

Το πέτυχαν και το πετυχαίνουν καθημερινά γιατί… υπάρχουν κάποιες γυναίκες που δύσκολα τις ξεχνάς!

Υπάρχουν γυναίκες που διαβάζουν, που αισθάνονται υπερβολικά και γράφουν. Γυναίκες πνευματώδεις, πλανεύτρες, που σκέφτονται. Γυναίκες που παραβιάζουν τους κανόνες και δεν έχουν ενοχές, γυναίκες που βάζουν τους δικούς τους κανόνες και δεν στενοχωριούνται γι αυτό. Είναι ξεκάθαρες με τις επιθυμίες τους και λένε «όχι» άνετα χωρίς φόβο.

Υπάρχουν γυναίκες που δεν τρελαίνονται να είναι αρεστές και δεν επιτρέπουν να τις αφαιρούν την αυτοπεποίθησή τους.Ξέρουν τί θέλουν και πού ακριβώς θέλουν να φτάσουν.

Υπάρχουν γυναίκες που δεν αφήνουν κανέναν να τους κλείσει το στόμα, όταν θέλουν να διεκδικήσουν. Νιώθουν περήφανες και καμαρώνουν όταν πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Υπάρχουν γυναίκες που δίνονται χωρίς όρια σε μια σχέση και θα δώσουν να καταλάβει ο σύντροφός τους πώς είναι να είσαι το όλο για εκείνες γιατί έχουν μάθει να ερωτεύονται χωρίς σύνορα και καλούπια. Γυναίκες με διάυγεια που θέλουν να νικήσουν και δεν κρύβονται πίσω απο την μάσκα του «καλού κοριτσιού».

Υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να ζήσουν όμοια και με ισότητα σε όλα .

error: Content is protected !!