ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επετειακή συναυλία για την Εθνική Επέτειο της  25ης Μαρτίου 1821, με τη Φιλαρμονική Δήμου Βόλου

maxresdefault 3 1024x576 1
banner
milonas 728x90 1

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου προγραμματίζει τη διοργάνωση μίας συναυλίας αφιέρωμα για την Εθνική Επέτειο της  25ης Μαρτίου 1821 με τη Φιλαρμονική Δήμου Βόλου, την Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα  19:30 στο Δημοτικό θέατρο Νέας Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο) με δωρεάν είσοδο για το κοινό. 

Θα παρουσιαστεί ένα μουσικό πρόγραμμα αφιερωμένο στον ξεσηκωμό των υπόδουλων Ελλήνων κατά του τουρκικού ζυγού με βασικό αίτημα την  ελευθερία και την αυτοδιάθεση, που αποτέλεσε την αφετηρία της εθνικής παλιγγενεσίας.

Εκτός από τη Φιλαρμονική Δήμου Βόλου στη συναυλία συμμετέχουν η διακεκριμένη soprano Κατερίνα Αποστολοπούλου και οι ερμηνευτές Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Μπαλιάκος Ιωάννης. Επιπλέον, θα συμμετάσχουν οι χορωδίες του 10ου και 3ου Γυμνασίου Βόλου, υπό την καθοδήγηση της Κατερίνας Αποστολοπούλου και του Δημήτρη Χατζηγεωργίου και η χορωδία των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Προμηθέας». Στους υπόλοιπους συντελεστές ανήκουν οι Γιάννης Κουκουνίτσας- μπουζούκι, Γιώργος Σιώμος- ακορντεόν, Νίκος Χρυσούλης – κιθάρα και Δημήτρης Νταϊλιάνης – σαντούρι. 

Πριν την έναρξη της συναυλίας θα προβληθεί βίντεο για τα γεγονότα που σχετίζονται με την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Το βίντεο αποτελεί ευγενική χορηγία του Πολεμικού Μουσείου και του Πολεμικού Ναυτικού. 

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επισκεφθείτε την ιστοσελίδα  http://doepap.gr/

error: Content is protected !!