Θανάσης Παιδής για Δώρα Γκουντούρα: «Έγραψε Ιστορία – Δόξασε την Κρανιά και την Ελασσόνα»

δωρα γκουντουρα
stergiou
fotou
728x110 3

Ιστορική η επιτυχία της Δώρας Γκουντούρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης Γυναικών, όπου η Κρανιώτισα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στην κόσμο.

Ο Θανάσης Παιδής επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Πρωταθλήτρια, όπως και με τα μέλη της οικογένειάς της, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον αγώνα που έδωσε η Δώρα Γκουντούρα και για το σημαντικότατο επίτευγμά της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Αισθήματα βαθειάς χαράς και ειλικρινούς συγκίνησης χάρισε σε όλους τους Έλληνες η Δώρα Γκουντούρα, η οποία έγραψε ιστορία… Είναι η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που κατέκτησε μετάλλιο σε Παγκόσμιο Κύπελλο Σπάθης, γράφοντας με ανεξίτηλα γράμματά το όνομα της στις χρυσές σελίδες του ελληνικού αθλητισμού.

Για όλους εμάς, τους Ελασσονίτες,  η Δώρα Γκουντούρα μας κάνει ακόμη περισσότερο υπερήφανους, καθώς η Κρανιώτισσα στην καταγωγή αθλήτρια δοξάζοντας τα εθνικά χρώματα γεμίζει με το φως της επιτυχίας της την περιοχή μας.

Είμαι βέβαιος ότι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο «Κύπελλο Ακρόπολις», το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα, αποτελεί την εκκίνηση ώστε η Δώρα Γκουντούρα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Όλη η θετική  ενέργεια των συμπατριωτών της από την Κρανιά, την Ελασσόνα, όπως και όλων των Ελλήνων, θα την συντροφεύει στους κρίσιμους αγώνες που έχει μπροστά της.

Θα είμαστε πάντα κοντά στην Δώρα Γκουντούρα, όπως και σε όλους τους αθλητές μας, που δίνουν και κερδίζουν μάχες για την χώρα μας» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Πηγή: onlarissa.gr

728X100 3 1
error: Content is protected !!