Τρ. Πλαστάρας: Θα είμαι ξανά υποψήφιος στο Επιμελητήριο – Να γυρίσουν πίσω όσοι αποχώρησαν

ΤΡΥΦΩΝ ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ 2
stergiou
fotou
728x110 3

Τη δική του απάντηση σε όσα του καταλογίζουν έδωσε σήμερα, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη ο Τρύφωνας Πλαστάρας, μέλος της μειοψηφίας στο διοικητικό συμβούλιο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

728X100 3

Ο κ. Πλαστάρας, σχολίασε την επιστολή ανεξαρτητοποίησης των κ.κ. Τόρη, Σταυρίδη, Γκαμπλιά, Σαββάκη και Νικολού, λέγοντας οτι αναγνωρίζει μόνο τις κινήσεις των Σταυρίδη και Γκαμπλιά, αφού ο κ Τόρης είχε διαχωρίσει τη θέση του όταν ο Τρ. Πλαστάρας έθεσε υποψηφιότητα με το Κίνημα Αλλαγής στις εθνικές εκλογές, ενώ ισχυρίστηκε οτι οι κ.κ. Σαββάκης και Νικολός είχαν διαγραφεί από τον ίδιο.

Παράλληλα, ο κ. Πλαστάρας τόνισε οτι πρόκειται να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την προεδρία του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ακόμα κι αν έχει απέναντί του τον κ. Σαββάκη.

Μάλιστα, προέβλεψε την προσχώρηση στην παράταξή του ενός μέλους της παράταξης του σημερινού προέδρου Τέλη Μπασδάνη, ενώ κάλεσε τον κ. Σαββάκη να παραιτηθεί από τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου και τα υπόλοιπα μέλη που ανεξαρτητοποιήθηκαν, να επιστρέψουν στην παράταξή του και ενωμένοι να προχωρήσουν.

 

error: Content is protected !!