Στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου βρίσκεται η επίτροπος Ίλβα Γιόχανσον

2835317
stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, 12:11

Έφτασε λίγο μετά τις 10:00 στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου η Ευρωπαία επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον, όπου την υποδέχτηκαν ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης και ο αναπληρωτής υπουργός, Γιώργος Κουμουτσάκος.

Αυτή την ώρα διεξάγεται σύσκεψη για τα ασυνόδευτα παιδιά, με τη συμμετοχή του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, της υφυπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη, των γενικών γραμματέων του υπουργείου Μετανάστευσης, Πάτροκλου Γεωργιάδη και Μάνου Λογοθέτη και της ειδικής γραμματέα, Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, η κ. Γιόχανσον θα απευθύνει χαιρετισμό στους 220 νεοπροσληφθέντες υπαλλήλους της Υπηρεσίας Ασύλου, οι οποίοι πραγματοποιούν εκπαίδευση στο κτήριο Κεράνη, ενώ στις 13:30 θα γίνουν σύντομες δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Νωρίτερα, το πρωί, η επίτροπος συναντήθηκε με τους επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, ενώ στη συνέχεια είχε επαφή και με εκπροσώπους ΜΚΟ.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020, 12:11

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!