Αχιλλέας Μπέος για κορωνοϊό: Από Δευτέρα μπαίνω σε καραντίνα κι εγώ – Τα πράγματα είναι σοβαρά

4383221
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Σε καραντίνα μπαίνει ο δήμαρχος Βόλου από την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να προφυλαχθεί από τον κορωνοϊό, αλλά και να στείλει παράλληλα μήνυμα προς όλους τους πολίτες.

“Δεν είναι δυνατόν μία ολόκληρη Κίνα να μηδένισε το πρόβλημα σε πέντε εβδομαδες. Διότι αυτοί που προσεβλήθησαν από τον ιό ή πεθαίνουν ή αποθεραπεύονται. Εαν όλοι μείνουν στα σπίτια τους και δεν βγούνε για καφέ και για ψώνια, τελείωσε όλη η ιστορία. Προβλέπονται έως 300.000 θάνατοι στην Ελλάδα αν δε τα πάρουμε τα πράγματα στα σοβαρά. Αξίζει τον κόπο να αντέξουμε είκοσι μέρες στο σπίτι μας ή ο θάνατος 300.000 ανθρώπων; Χρειάζεται πρόληψη” τόνισε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αύριο θα αποφασίσει να δώσει υποχρεωτική άδεια σε δεκάδες υπαλλήλους του Δήμου Βόλου, αλλά και θα πραγματοποιήση σύσκεψη με ειδικούς για την κοινή δράση της δημοτικής αρχής και των συνεργαζόμενων φορέων.

“Αύριο θα αποφασίσω αν θα ακυρώσω τα ραντεβού μου με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Κώστα Καρμαναλή και θα κλειστώ στο σπίτι μου. Θα μπω σε καραντίνα. Με χάνετε. Δίνω το παράδειγμα. Θα κλειστώ σε έναν χώρο και δε θα βλέπω κανένα. Συνιστώ να το κάνετε όλοι. Δεν είναι πανικός, είναι πρόληψη” είπε.

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε ακόμα με θυμό οτι είναι απαράδεκτο παρά τις απαγορεύσεις να κυκλοφορούν έξω ηλικιωμένα άτομα. Συγκεκριμένα δήλωσε: “Κλείσαμε τα ΚΑΠΗ και μαζεύονται οι ηλικιωμένοι στο καφενείο που έχει δίπλα. Είναι ντροπή!”

Αύριο στις 15.30 ο Αχιλλέας Μπέος θα κάνει την τελευταία του για το επόμενο διάστημα δημόσια παρέμβαση στην τηλεοπτική εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη στον Astra.

 

error: Content is protected !!