ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου Βόλου λόγω κορωνοϊού

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΛΟΥ 2 1024x496 1

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την προστασία και τη διασφάλιση της υγείας όσων επισκέπτονται καθημερινά το Κέντρο, ανακοινώνει ότι αναδιαμορφώνεται το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου, μέχρι τη λήξη των μέτρων, που έχουν ληφθεί για την προστασία των πολιτών και την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού (covid 19).

KEN 4

   Στο πλαίσιο αυτό, το ΕΚΒ, από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Μαρτίου και για το εν λόγω διάστημα, θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως 2 μ.μ., ενώ τα απογεύματα θα παραμένει κλειστό.

   Τα Σωματεία-μέλη του και οι πολίτες, παρακαλούνται όπως επικοινωνούν, τις παραπάνω ώρες, με τη Γραμματεία του Κέντρου (τηλ.: 24210-24735), για την εξ αποστάσεως γνωστοποίηση των θεμάτων τους ή για τη λήψη πληροφοριών.

   Το Ε.Κ. Βόλου απευθύνει έκκληση να επιδειχθεί από όλους μας η δέουσα σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πειθαρχία, σε ό,τι αφορά στην τήρηση των μέτρων. 

Η σοβαρότητα της κατάστασης επιβάλλει την αλλαγή των συνηθειών μας, τόσο για την ατομική προστασία του καθενός μας, όσο και κυρίως για τη συλλογική προστασία των εργαζόμενων, των πολιτών και των οικογενειών τους.

error: Content is protected !!