ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δήμος Σκιάθοu: Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε-προστατευόμαστε !

ΔΗΜΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ 1 1024x480 1
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με απόφαση του Δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, με σκοπό την προστασία των πολιτών και των εργαζομένων, σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, για το χρονικό διάστημα 16 Μαρτίου 2002 έως και 27 Μαρτίου 2020, αναστέλλεται η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία των πολιτών σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου για το προαναφερόμενο διάστημα. Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά. Με αυτοπρόσωπη παρουσία πολιτών θα εξυπηρετούνται μόνο έκτακτες και επείγουσες ανάγκες. Συνιστάται στους πολίτες η χρήση των ηλεκτρονικών πληρωμών για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

KENT728X100

Επιβάλλεται η απομάκρυνση των υπαλλήλων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες από τους χώρους συναλλαγής κοινού και αν δεν είναι αυτό εφικτό χωροταξικά, απομακρύνονται από την υπηρεσία υποχρεωτικά ως και 27 Μαρτίου 2020 με βεβαίωση του οικείου προϊσταμένου και του αρμόδιου κατα περίπτωση Αντιδημάρχου.
Η διακίνηση της αλληλογραφίας μεταξύ των υπηρεσιών του Δήμου θα γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, συμπεριλαμβανομένου και των κάθε είδους αδειών προσωπικού.


Κατά την περίοδο αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων το προσωπικό καθαριότητας που υπηρετεί στα σχολεία θα βρίσκεται στη διάθεση της υπηρεσίας για την κάλυψη κενών που θα παρουσιαστούν.
Το προσωπικό του παιδικού σταθμού και οι γυμναστές που οργανώνουν τα προγράμματα άθλησης, κατόπιν της προσωρινής απαγόρευσης των συγκεκριμένων δομών, θα βρίσκονται στη διάθεση των υπολοίπων υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να αποφευχθούν δυσλειτουργίες.


Σε περίπτωση έκδοσης νέας Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για λήψη μέτρων και πέρα από το οριζόμενο διάστημα, η ισχύς της απόφασης θα παραταθεί ως την τασσόμενη προθεσμία.


Στα μέτρα πρόληψης συμπεριλαμβάνεται η απολύμανση των κτηρίων όλων των σχολικών μονάδων, του Δημοτικού παιδικού σταθμού, του Δημαρχείου, της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου, όλων των κτηρίων που στεγάζονται Δημοτικές Υπηρεσίες, η τοποθέτηση συστημάτων για την ατομική προστασία εργαζομένων. Το πρόγραμμα της απολύμανσης περιλαμβάνει το κλειστό γήπεδο, όπως και τα κτήρια όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, ΙΚΑ, ΓΕΦ. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε – προστατευόμαστε !

error: Content is protected !!