«Πέφτουν όλοι οι Έλληνες από τα σύννεφα με τον κοροναϊό…»

152129115354205345
milonas 728x120
Γράφει ο Ηλίας Ζαρκάδας

Έχει καταντήσει ανέκδοτο η πτώση από τα σύννεφα για εμάς τους ολίγους που δεν μας ακούει κανείς. Έχει καταντήσει ένα επαναλαμβανόμενο deja vu να προφητεύουμε αυτοεκπληρούμενες προφητείες. 

Θέλετε να πείτε ότι δεν γνώριζαν ότι οι ασθένειες μεταφέρονται με τα αεροπλάνα;;;

Όχι… Τα άσπρα κολλάρα που μας διοικούν, πολιτικοί/δημοσιογράφοι/δικηγόροι έχουν άγνοια γνώσεων και κρύβονται πίσω από την ευγένεια και έχουν μπλοκάρει όλους τους ειδικούς.

Γιατί κάποιος να ακούσει τον Ηλία Ζαρκάδα που έχει 33 χρόνια στην πληροφορική και έχει αντιμετωπίσει χιλιάδες περιπτώσεις ιών και γνωρίζει ακόμα και τι παθαίνουν τα κουνέλια από τις ασθένειες που τα προσβάλουν όταν είναι εσώκλειστα;

Όταν παρακολουθούσα στην Κίνα τον ιό και είδα στην 22 Ιανουαρίου 2020 ότι έχουν 547 κρούσματα ήξερα πάρα πολύ καλά τι θα γίνει… Και όντως έγινε.

22 Ιανουαρίου οι ξερόλες με τα λευκά κολλάρα κοιμόντουσαν και ονειρευόντουσαν πως την αυγή παντρεύονται…

Όταν είδα ότι οι κινέζοι χτίζουν Νοσοκομεία σε 6 ημέρες τρομοκρατήθηκα γιατί ήξερα τι θα έρθει προς εμάς αφού οι Ευρωπαίοι και οι Έλληνες κορόιδευαν και κοιμόντουσαν…

Σήμερα βρέθηκε το πρώτο κρούσμα κοροναϊό στον Βόλο.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι ασφαλής καθώς έχω προετοιμαστεί εδώ και δυο μήνες κοντά και η πρόληψη ποτέ μα ποτέ δεν με πρόδωσε!

Τώρα για εσάς δεν ξέρω…
Ακούστε τα λευκά κολλάρα τι θα σας πουν για να σωθείτε… Και τους παπάδες…

Πρέπει να έρθετε αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεων σας για να σας φύγει αυτή η έπαρση να το παίζετε ειδικοί ενώ δεν είστε.

Σας εύχομαι όλους καλή επιτυχία και θα σας δω στο τέλος της δοκιμασίας.

error: Content is protected !!