Βόλος: Γνωστή αθλήτρια έκλεψε 700 ευρώ από πιτσαρία

2317027
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μπήκε μέσα σε πιτσαρία του Βόλου, μέρα μεσημέρι, του έκλεψε τα χρήματα απο το ταμείο κι έφυγε σαν… κυρία!

KEN

Ο λόγος για μία 21χρονη αθλήτρια, πολύ γνωστή στην τοπική κοινωνία του Βόλου, η οποία συμμετέχει ως μέλος σε ιστορικό αθλητικό σωματείο της πόλης.

Σύμφωνα με όσα καταγράφει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr η νεαρή κοπέλα, χθες στις 14.30 το μεσημέρι, μπήκε σε πιτσαρία του Βόλου, ζήτησε ένα κομμάτι πίτσα, επικαλέστηκε οτι θέλει να επισκεφθεί την τουαλέτα, και εκμεταλλευόμενη την αβλεψία του υπαλλήλου, αφαίρεσε από το ταμείο της επιχείρησης το ποσό των 700 ευρώ!

Η γυναίκα κατευθύνθηκε αμέσως μετά στον σιδηροδρομικό σταθμό Βόλου, όπου και επιβιβάστηκε σε αμαξοστοιχία με προορισμό τη Λάρισα και μετά την Αθήνα.

Οι κινήσεις της καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία προκειμένου να σταματήσει τον συρμό, όμως αυτό δεν έγινε, με αποτέλεσμα η νεαρή να καταφέρει να φτάσει μέχρι τη Λιβαδιά.

Εκεί, ύστερα από τηλεφωνική κλήση του επιχειρηματία, ο οποίος εντόπισε τα στοιχεία της, έφτασε το θύμα της κλοπής μερικές ώρες αργότερα. Η νεαρή του επέστρεψε τα μισά χρήματα, ενώ υποσχέθηκε οτι σύντομα θα του επιστρέψει το υπόλοιπο ποσό, το οποίο είχε προλάβει να ξοδέψει!

error: Content is protected !!