ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δωρεά αντισηπτικών, γαντιών και προστατευτικών μασκών ζητούν οι Πυροσβέστες του Βόλου

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1024x498 1 1024x498 1024x498 1024x498 1024x498 4
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Αντισηπτικά, γάντια και προστατευτικές μάσκες ζητούν οι Πυροσβέστες του Βόλου σε ανοιχτή επιστολή τους στους Βολιώτες, προκειμένου να παραμείνουν ασφαλείς απέναντι στο COVID 19.

KEN 2

Η επιστολή αναφέρει:

    Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες λόγω του νέου κορονοϊού Covid-19 έχει δημιουργήσει για όλους μας νέα δεδομένα εξαιτίας των μέτρων που έχει χρειαστεί να ληφθούν και όσων ενδέχεται να χρειαστεί να ληφθούν με βάση τις εξελίξεις.

     Σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε όλοι μαζί, με αλληλεγγύη και συνεργασία. Είναι η στιγμή να ανταποκριθούμε στο ρόλο που μας αναλογεί ατομικά και συλλογικά. Για το λόγω αυτό το Πυροσβεστικό Σώμα κινητοποιεί το σύνολο των υπηρεσιών και των υπαλλήλων του.

     Η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ν. Μαγνησίας, κάνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για δωρεά αντισηπτικών, ειδικών γαντιών και προστατευτικών μασκών προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία του συνόλου του πυροσβεστικού προσωπικού της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, οι οποίοι συνεχίζουν αδιάλειπτα το δύσκολο έργο τους.

     Σε αυτή τη συγκυρία οφείλουμε να αποτελέσουμε δυναμικό κομμάτι της απάντησης στην πρόκληση απέναντι στην πανδημία. Και είμαστε βέβαιοι ότι η ανταπόκρισή σας θα είναι άμεση και καθοριστική.

 

error: Content is protected !!