Καμία ενημέρωση από την Διοίκηση

ntokos e1574427278670 1280x720 1
milonas 728x120

Μόνο ιστορίες για αγρίους ακούγονται από χθες μόλις “έσκασε” η είδηση για τον 22χρονο Βολιώτη που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Τα περισσότερα από αυτά, αστεία, αλλά υπάρχουν σοβαρές και εύλογες απορίες που γεννούνται από την είδηση και ζητούν απαντήσεις. Με ποιο λεωφορείο ήρθε Βόλο; Από Θεσσαλονίκη ή από Αθήνα; Έχουν ενημερωθεί όσοι ήταν συνεπιβάτες και πόσοι ήταν αυτοί;

Τα ερωτήματα δεν τίθενται για κουτσομπολιό ή για πλακίτσα, καθώς το θέμα δεν σηκώνει να κάνουμε χαβά. Πρέπει ο κόσμος να γνωρίζει, ώστε να ληφθούν αμέσως μετά και τα απαραίτητα μέτρα. Για να γνωρίζει ο κόσμος όμως, πρέπει να υπάρχει ενημέρωση από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει. Και δεν υπήρχε, ούτε στην περίπτωση του 11χρονου παιδιού που πέθανε στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου από στρεπτόκοκκο.

Η τακτική που έχει επιλέξει να ακολουθήσει ο κ. Ντόκος και σύγχυση προκαλεί, με αποτέλεσμα ο καθένας να λέει το μακρύ και το κοντό του, και δεν βοηθά την τοπική κοινωνία σε περίοδο κρίσης, σαν αυτή που βιώνουμε.

error: Content is protected !!