ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΕΒΕΜ: Οφείλουμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον

ΟΕΒΕΜ
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Μαγνησίας (ΟΕΒΕΜ) βρίσκεται πάντα δίπλα στα Σωματεία  Μέλη της, στους Μικρομεσαίους, σε κάθε επαγγελματία αλλά και στην κοινωνία. Σε αυτή την κρίσιμη και δύσκολη στιγμή, που η «μπόρα» είναι πρωτοφανής, η ΟΕΒΕΜ ανοίγει τον «ομπρέλα» της σε όλους τους επαγγελματίες.

KENT 2

Η ΟΕΒΕΜ βρίσκεται σε συνεχή και καθημερινή επικοινωνία με την Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) , πρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, εντοπίζει τα προβλήματα και τις συνέπειες που θα επέλθουν σε όλους τους επαγγελματίες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, καταθέτει και στηρίζει τα αιτήματα των μικρομεσαίων. Ήδη η ΓΣΕΒΕΕ έχει καταθέσει σειρά επιστολών προς όλους τους αρμόδιους Υπουργούς, προτείνοντας πακέτα μέτρων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία του Κοροναϊού.

Βρισκόμαστε στην διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα και καλούμε τα Σωματεία και τους Επαγγελματίες να επικοινωνήσουν μαζί μας, να μας αποστείλουν τα προβλήματα και τα αιτήματα τους, προκειμένου να τα προωθήσουμε προς το Τριτοβάθμιο όργανο μας και να συντάξουμε επιστολές προς τα αρμόδια Υπουργεία και τους αρμόδιους φορείς, με σκοπό να διεκδικήσουμε και να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου έγκαιρα. 

Είμαστε μια οικογένεια και οφείλουμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον, να δείξουμε ψυχραιμία και να επιμείνουμε σε καίρια ζητήματα επιβίωσης για εμάς, για τις επιχειρήσεις μας, για τις οικογένειες μας, για τον κλάδο μας. Ταυτόχρονα όμως να διεκδικήσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα τόσο για τις πρωτόγνωρες συνθήκες που θα ζήσουμε μέσα σε αυτή τη νέα οικονομικοκοινωνική πραγματικότητα, όσο και για τις προτάσεις μας όταν θα τελειώσουν αυτές οι συνθήκες κρίσης και θα πρέπει οι επιχειρήσεις μας ουσιαστικά να στηθούν από την αρχή.

Τελευταία ενημέρωση μέχρι στιγμής,  σε συνεργασία πάντα με την ΓΣΕΒΕΕ είναι η Ανακοίνωση ΕΕΤ για μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων : Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ), οι Ελληνικές Τράπεζες Μέλη της ΕΕΤ, ανακοινώνουν μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων τα οποία περιλαμβάνουν αναστολή καταβολής δόσεων κεφαλαίου (χρεολύσια) που οφείλονται από σήμερα μέχρι, τουλάχιστον, την 30η/9/2020. Η διευκόλυνση αφορά νομικά πρόσωπα που ανήκουν σε κλάδους που πλήττονται άμεσα από την παρούσα κρίση. Συγκεκριμένα, οι παραπάνω δανειολήπτες δύνανται να αιτηθούν την μεταγενέστερη καταβολή χρεολυσίων, με παράταση της διάρκειας των πιστώσεων, αρκεί τα δάνειά τους να είναι ενήμερα την 31η/12/2019. Για το παραπάνω χρονικό διάστημα της αναστολής, οι συμβατικοί τόκοι καταβάλλονται κανονικά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθύνεται στις κατά τόπους Τράπεζες όπου γίνεται και η υποβολή σχετικού αιτήματος. 

Θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε εξέλιξη, με συνεχείς ανακοινώσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Η ιστοσελίδα μας www.oebem.gr και η σελίδα μας στο Facebook «Ομοσπονδία Επαγγελαμτιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν.Μαγνησίας» , θα ενημερώνεται συνεχώς, έτσι μπορείτε και εσείς να παρακολουθείτε τις δημοσιεύσεις μας. 

Σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων έχει γίνει απολύμανση στους χώρους της ΟΕΒΕΜ και των Σωματείων Μελών της. Από σήμερα η ΟΕΒΕΜ θα εξυπηρετεί το κοινό τηλεφωνικά στο 24210 32780 και ηλεκτρονικά στο [email protected] οποιαδήποτε στιγμή. Σε επείγουσες περιπτώσεις θα ορίζεται ραντεβού. Περιμένουμε και την δική σας ανταπόκριση, τα αιτήματα και τα μηνύματα σας.

error: Content is protected !!