Ευχαριστήριο του 304 ΠΕΒ στον βουλευτή Μαραβέγια

304 ΠΕΒ 1024x480 1
banner
milonas 728x90 1

“Ως Σωματείο Διοικητικών και Τεχνικών Δημοσίων Υπαλλήλων του 304 ΠΕΒ ευχαριστούμε θερμά τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Μαραβέγια για τη στήριξη και συμπαράσταση που παρέχει στο  προσωπικό του 304 ΠΕΒ Πολιτικό, Στρατιωτικό και Οπλίτες, σ’ αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα και η κοινωνία.

Ελάχιστες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της διαμαρτυρίας μας για την ελλιπή απολύμανση των χώρων εργασίας, τη μη χορήγηση μέσων ατομικής προστασίας (μάσκες – γάντια), τη μη τοποθέτηση αντισηπτικών σε κοινόχρηστους χώρους, ο κ. Μαραβέγιας έσπευσε να εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό ώστε να διευκολύνει  το Σωματείο να προμηθευτεί για τις ανάγκες του προσωπικού του εργοστασίου σημαντική ποσότητα απολυμαντικών και γαντιών, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια του Σωματείου μας για την προστασία της υγείας των συναδέλφων από τον ιό COVID-19.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να δημοσιοποιήσουμε το γεγονός, καθώς πιστεύουμε ότι κάθε πρωτοβουλία που διευκολύνει την πρόσβαση στην εργασία είναι ζωτικής σημασίας στις δύσκολες μέρες που περνούμε όλοι μας και κυρίως όσοι είμαστε αναγκασμένοι να δίνουμε καθημερινά το «παρών» στους χώρους δουλειάς, εκτεθειμένοι απέναντι στον κίνδυνο της νόσου.”

error: Content is protected !!