ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

H Αντελίνα Βαρθακούρη μιλάει για τις καμπύλες της και απαντάει στους επικριτές της

Adelina Varthakouri
milonas 728x120

«Ο σωματότυπος μου δεν με εμπόδισε ποτέ και σε τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι το τηλεοπτικό σκηνικό που καθορίζει το πώς θέλουμε να βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας», λέει χαρακτηριστικά

Η Αντελίνα Βαρθακούρη παραδέχθηκε σε συνέντευξή της πως αγαπάει τα κιλά της, την σιλουέτα της και πρόδωσε το στοιχείο που ο κόσμος αγαπά σε εκείνη! «Νομίζω ότι ο κόσμος αγάπησε την Αντελίνα, γιατί είδε μια γυναίκα που δεν φιλτράρει αυτά που λέει και αυτά που νιώθει” σημείωσε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη, προσθέτοντας πως “είδε αυτό που είμαι σε όλες του τις εκφάνσεις. Μια σύζυγο, μια μαμά, μια κόρη και ταυτοχρόνως μια γυναίκα που κυνηγά τα όνειρα της και κάνει και τις τρέλες της, χωρίς να χάνει στιγμή το χιούμορ της».

Πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα με καμπύλες να ξεχωρίσει σε ένα τηλεοπτικό σκηνικό με θηλυκό πρότυπο σε size small;
Ο σωματότυπος μου δεν με εμπόδισε ποτέ και σε τίποτα. Θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι το τηλεοπτικό σκηνικό που καθορίζει το πώς θέλουμε να βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας. Εγώ είμαι εντάξει με τα κιλά μου και με αγαπώ, ανεξαρτήτως του τι νούμερο θα δείξει η ζυγαριά. Θέλω μεν να τα χάσω, γιατί νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου σε λιγότερα κιλά, αλλά αυτό είναι όλο. Δεν αισθάνομαι ότι ξεχωρίζει ή χαντακώνεται κάποιος εξαιτίας του βάρους του. Αν έχεις κάτι να πεις, αν σε θέλει ο κόσμος, δεν έχει καμία σημασία το νούμερο του τζιν σου.

Παρ’ όλα αυτά, δεχθήκατε επικριτικά σχόλια για τη σιλουέτα σας; Τι κάνατε και τι έχετε να πείτε στις γυναίκες που έχουν καμπύλες;
«Έχουμε τόσα πράγματα να ασχοληθούμε μέσα στο 24ωρο, που πραγματικά, αν καθόμασταν να δίνουμε σημασία στο τι λέει ο καθένας, αμφιβάλλω αν θα προλαβαίναμε να κοιμηθούμε! Η ουσία κρύβεται στο να αγαπάμε τον εαυτό μας, σε όποια κιλά εμάς μας αρέσει. Μόνη σου στέκεσαι απέναντι στον καθρέφτη, εσύ ασκείς κριτική στον εαυτό σου. Δεν πρέπει να είμασε αυστηρές με την εικόνα μας, γιατί δεν θα είμαστε ποτέ ευτυχισμένες. Και σε καμία γυναίκα δεν ταιριάζει η δυστυχία, με ή χωρίς καμπύλες», είπε μιλώντας στον Τηλεθεατή.

ΠΗΓΗ    protothema.gr

error: Content is protected !!