ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μήνυμα Μπασδάνη για τις κρίσιμες μέρες που διανύουμε

90527133 2601816349929063 5214680988491186176 n
milonas 728x120

Ιδιοκτήτης μάρκετ στη Ν. Ιωνία Βόλου, από τα λιγοστά που αυτές τις ημέρες κάνει και delivery σε όλα τα σημεία της πόλης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης δίνει το στίγμα των δυσκολιών που καλείται να αντιμετωπίσει ένας απασχολούμενος στον χώρο των τροφίμων.

Παράλληλα δίνει το μήνυμα για την κρισιμότητα της περιόδου που διανύουμε τονίζοντας ότι η καλύτερη φαρμακευτική αγωγή είναι να κρατάμε αποστάσεις και να μην κάνουμε άσκοπες μετακινήσεις.

Όπως αναφέρει “Να έχουμε μια όμορφη Κυριακή αλλά από το σπίτι. Όχι στις άσκοπες μετακινήσεις.
Λόγω του επαγγέλματος μου θα ήθελα να επισημάνω το εξής. Πολλοί καταναλωτές δεν έχουν καταλάβει την κρισιμότητα της κατάστασης και συνεχίζουν να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Γυμνά χέρια και μάσκα είναι για τους άλλους κλπ.
Στη γειτονική Βουλγαρία το Υπουργείο Παιδείας διέκοψε την εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες μία εβδομάδα νωρίτερα από το δικό μας όταν είχε μόνο δύο καταγεγραμμένα κρούσματα. Αυτή τη στιγμή δεν κυκλοφορεί δημόσια πολίτης χωρίς μάσκα και γάντια.
Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών αλλά εάν αυτό συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα η χώρα μας θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.
Θέλω να ζητήσω συγγνώμη εκ μέρους των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο των τροφίμων εάν καμία φορά δείχνουν εκνευρισμένοι αλλά καλούνται καθημερινά τις τελευταίες 2 εβδομάδες να διαχειριστούν πολλά θέματα. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση.
Και κάτι για να γελάσουμε. Χθες δύο ” κυρίες” roma εισήλθαν στην επιχείρηση για “αγορές”. Τις προλάβαμε στην έξοδο και όταν άνοιξα το μπουφάν της μιας έπεσαν 10 σαμπουάν γνωστής μάρκας. Τη ρώτησα εάν τα ήθελε για να λουστεί και μου απάντησε ότι φοβάται τον κορόνα!!!”

error: Content is protected !!