ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με μεγάφωνα σε όλη τη Σκιάθο η λειτουργία του Ευαγγελισμού

ΣΚΙΑΘΟΣ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Με απόφαση και ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και με τη σύμφωνη γνώμη του Αρχιερατικού Επιτρόπου Πρωτοπρεσβύτερου Γεώργιου Σταματά, αύριο θα γίνει αναμετάδοση της λειτουργίας του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από τον Μητροπολιτικό Ναό των Τριών Ιεραρχών Σκιάθου.

KEN

Η αναμετάδοση θα γίνει από ηχητική εγκατάσταση του Δήμου Σκιάθου από την πλατεία του Αγίου Νικολάου, ώστε να υπάρχει ηχητική κάλυψη σε όλο τον οικιστικό ιστό.

Με τον ίδιο τρόπο θα γίνεται αναμετάδοση των χαιρετισμών, των λειτουργιών τις Κυριακές και των ακολουθιών  της Μεγάλης Εβδομάδας. Το Πάσχα στη Σκιάθο, στο νησί του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, η εκκλησία και το αγιορείτικο εθιμοτυπικό δεν μπορεί να σιωπήσουν.

“Η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου είναι συνώνυμο των ιδανικών της ελευθερίας, της αγάπης για την πατρίδα, του αγώνα για την επιβίωση του έθνους. Η επανάσταση του 1821 ανέδειξε ήρωες οι οποίοι με τις πράξεις αυτοθυσίας τους μόνο παράδειγμα μπορεί να είναι για όλους μας, φέτος 200 χρόνια σχεδόν μετά έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια απειλή, και να γίνουμε ήρωες ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και της πολιτείας για να προστατεύσουμε τους δικούς μας και τους εαυτούς μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη μεγάλη στιγμή αυτή του Ελληνικού Έθνους!”  είναι το μήνυμα του Δημάρχου Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα.

error: Content is protected !!