Νέο ωράριο λειτουργίας στα φαρμακεία του Βόλου

farmakeio 1
stergiou 1
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Μετά την καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας που έχει επιβληθεί λόγο του COVID– 19 στη χώρα μας, και με την σύσταση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικό Συλλόγου, o Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας αποφάσισε την τροποποίηση του ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων , σε συνεχές ωράριο για την αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων τόσο των φαρμακοποιών όσο και των υπαλλήλων.

KENT728X100 1

Το ωράριο είναι υποχρεωτικό για όλα τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας και διαμορφώνεται ως εξής :

Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:30-16:30

Το νέο ωράριο θα είναι σε ισχύ όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και η εφαρμογή του ξεκινάει από τη Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020.

Όσον αφορά τη Δημοτική Ενότητα Βόλου τα εφημερεύοντα φαρμακεία θα λειτουργούν από τις 08:00π.μ. – 21:00μ.μ. και τα διανυκτερεύοντα όλο το 24ωρο. Οι ομάδες εφημερίας θα διπλασιαστούν τις μέρες από Δευτέρα έως και Σάββατο.

Την Κυριακή οι εφημερίες θα είναι κανονικά όπως ήταν μέχρι και σήμερα.
Τα εφημερεύοντα στη Νέα Ιωνία θα είναι δύο όλες τις ημέρες της εβδομάδας όπως μέχρι σήμερα ήταν διαμορφωμένες οι ομάδες.

Για την Περιφέρεια της Μαγνησίας οι εφημερίες δεν αλλάζουν.
Σε ότι αφορά τα διευρυμένα φαρμακεία οι συνάδελφοι που έχουν δηλώσει διευρυμένο ωράριο λειτουργίας για το δίμηνο Μάρτιος – Απρίλιος έχουν δύο επιλογές:

Όσοι επιθυμούν να το συνεχίσουν και στο διάστημα που ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας μπορούν να το συνεχίσουν χωρίς καμία ενέργεια από μέρους τους, όσοι όμως είχαν δηλώσει διευρυμένο και επιθυμούν να το σταματήσουν ή να το αλλάξουν για αυτό το διάστημα μπορούν να το δηλώσουν ταυτόχρονα στο mail ή στο φαξ του Συλλόγου και στη Περιφέρεια όπως όταν έκαναν τη δήλωση.

error: Content is protected !!