Κορωνοϊός: Συναγερμός σε Βόλο και Νότιο Πήλιο μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα – Ποιες επαφές ιχνηλατούνται

cna tae6e728aaed14a3ba806af813756fdfe 1
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Συναγερμός έχει σημάνει σε μεγάλη περιοχή του Νοτίου Πηλίου, στη Μαγνησία, αφού επιβεβαιώθηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού σε 77χρονο Γερμανό, όπως μετέδωσε πρώτο το TheNewspaper.gr.

KENT728X100 1

Ο ηλικιωμένος άνδρας διέσχισε με το αυτοκίνητό του τη διαδρομή από την Κεντρική Γερμανία, όπου διαμένει έως το εξοχικό του, κοντά στον Πλατανιά!

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται ιχνηλάτιση των επαφών του, σύμφωνα με όσα θυμάται ο ίδιος για τα μέρη που επισκέφθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του από το σπίτι του μέχρι το εξοχικό του στις 14 Μαρτίου. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει έρθει σε επαφή με επαγγελματίες της περιοχής, από τους οποίους ψώνισε αγαθά πρώτης ανάγκης, ενώ φαίνεται ότι επισκέφθηκε και σούπερ μάρκετ του Βόλου για να αγοράσει τρόφιμα.

Για τον λόγο αυτό, θα τεθούν σε κατ΄οίκον περιορισμό όλοι οι άνθρωποι τους οποίους συνάντησε και θα ενημερωθεί και το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ο 77χρονος είχε μαζί του και τη σύζυγό του, η οποία ακόμα δεν έχει βρεθεί θετική στον κορωνοϊό, όμως θεωρείται εξαιρετικά ύποπτο κρούσμα και βρίσκεται σε απομόνωση στο σπίτι τους.

 

error: Content is protected !!