ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με μικρή συμμετοχή ξεκίνησε εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο της Λάρισας (Φωτό)

IMG 20200326 102249 larissa aimodosia
milonas 728x120

Εθελοντική αιμοδοσία ξεκίνησε από σήμερα στο κτήριο της Ιατρικής Σχολής στην πλατεία Ταχυδρομείου, από το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Παράλληλα, γίνεται προσπάθεια και για συλλογή φαρμάκων από τους πολίτες.

Στο χώρο έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους πολίτες, εν μέσω πανδημίας. Ωστόσο, μέχρι νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης, πρώτη ημέρα της αιμοδοσίας, η προσέλευση είναι μικρή, κάτι που προφανώς αποδίδεται τόσο στα μέτρα απαγόρευσης που προβληματίζουν τον κόσμο, όσο και στο φόβο του κορωνοϊού.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του onlarissa.gr:

Με μικρή συμμετοχή ξεκίνησε εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο της Λάρισας (Φωτό)Με μικρή συμμετοχή ξεκίνησε εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο της Λάρισας (Φωτό)Με μικρή συμμετοχή ξεκίνησε εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο της Λάρισας (Φωτό)Με μικρή συμμετοχή ξεκίνησε εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο της Λάρισας (Φωτό)Με μικρή συμμετοχή ξεκίνησε εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο της Λάρισας (Φωτό)Με μικρή συμμετοχή ξεκίνησε εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο της Λάρισας (Φωτό)Με μικρή συμμετοχή ξεκίνησε εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο της Λάρισας (Φωτό)Με μικρή συμμετοχή ξεκίνησε εθελοντική αιμοδοσία στο κέντρο της Λάρισας (Φωτό)

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!