Κορωνοϊός: Με δυσκολία η ιχνηλάτιση στο Πήλιο – Αρνούνται οτι συνάντησαν τον 77χρονο

maxresdefault
milonas 728x120

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται ο 77χρονος Γερμανός, ο οποίος πάσχει από κορωνοϊό και είχε επισκεφθεί την εξοχική του κατοικία στον Πλατανιά Πηλίου, στις 14 Μαρτίου, οπότε και ήρθε οδικώς με τη σύζυγό του από τη Γερμανία.

Την ίδια ώρα το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ συνεχίζει την ιχνηλάτιση των επαφών του 77χρονου, η οποία όμως, σύμφωνα με πληροφορίες διεξάγεται με δυσκολία, καθώς λίγοι είναι εκείνοι που παραδέχονται οτι ήρθαν σε επαφή μαζί του, υπό τον φόβο να τεθούν σε πλήρη περιορισμό.

Ο Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου Μιχάλης Μιτζικός, μιλώντας στο TheNewspaper.gr αναφέρει οτι αναμένει τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ στην έκτακτη κατάσταση συμμετέχει τόσο ο Δήμος όσο και το τοπικό αστυνομικό τμήμα, ώστε να συμβάλουν όλοι στον κατ’ οίκον περιορισμό όσων εκτέθηκαν στον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού, με τις επαφές που είχε ο 77χρονος τις προηγούμενες ημέρες.

Να σημειωθεί οτι και η 75χρονη σύζυγός του βρίσκεται σε καραντίνα, παρότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει παρουσιάσει συμπτώματα του φονικού ιού.

error: Content is protected !!