ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πότε συναντήθηκε τελευταία φορά η βασίλισσα Ελισάβετ με τον Βρετανό πρωθυπουργό

2843516


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020, 15:40

KEN 4

Ανησυχία προκαλεί στο Παλάτι η είδηση ότι ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό καθώς λίγες μέρες πριν η βασίλισσα Ελισάβετ είχε συναντηθεί μαζί του. Παρόλο που στις τελευταίες φωτογραφίες της στο διαδίκτυο η βασίλισσα Ελισάβετ φορά γάντια, ωστόσο το Παλάτι  ανησυχεί για την ίδια. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια είναι καλά στην υγεία της.

Την τελευταία φορά που η βασίλισσα Ελισάβετ συναντήθηκε με τον Βρετανό πρωθυπουργό ήταν στις 11 Μαρτίου. «Η βασίλισσα είδε για τελευταία φορά τον πρωθυπουργό την 11η Μαρτίου και ακολουθεί όλες τις κατάλληλες συμβουλές σε σχέση με την ευημερία της», δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

Η βασίλισσα, η οποία είναι 93 ετών, βρίσκεται τώρα στο Κάστρο του Ουίνδσορ, την κατοικία της δυτικά του Λονδίνου, μαζί με τον σύζυγό της, τον 98χρονο πρίγκιπα Φίλιππο. Μαζί τους βρίσκεται και μικρός αριθμός προσωπικού.

Προχθές, Τετάρτη, η βασίλισσα φαίνεται σε μια φωτογραφία να μιλάει στο τηλέφωνο καθώς πραγματοποίησε την καθιερωμένη εβδομαδιαία ακρόασή της με τον Τζόνσον εξ αποστάσεως.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έγινε γνωστό πως ο γιος της βασίλισσας και διάδοχός της στον θρόνο πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Έχει ήπια συμπτώματα και είναι σε καλή υγεία. Μένει στην κατοικία του στη Σκοτία, ανέφερε το γραφείο του.

Ο Κάρολος είδε για τελευταία φορά τη βασίλισσα το πρωί της 12ης Μαρτίου, πριν από το νωρίτερο που θα μπορούσε να έχει μολυνθεί από τον ιό, δήλωσε εκπρόσωπος του παλατιού.

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020, 15:40

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!