Υποστήριξη της Εκπαιδευτικής Κοινότητας εξ αποστάσεως από το ΚΕΣΥ Λάρισας

tilekpaideysi online 780x405

Η ανακοίνωση για την υποστήριξη Εκπαιδευτικής Κοινότητας εξ αποστάσεως από το ΚΕΣΥ Λάρισας λόγω περιορισμών από τον κορωνοϊό, έχει ως εξής:

Το προσωπικό του Κέντρου Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (Κ.Ε.Σ.Υ.) Λάρισας, λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και του ΠΕΚΕΣ Θεσσαλίας, σχεδιάσαμε και οργανώσαμε εξ αποστάσεως συμβουλευτική υποστήριξη των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων, των μελών Ε.Δ.Ε.Α.Υ., των εκπαιδευτικών, των γονέων και μαθητών/τριών, αξιοποιώντας τρόπους άμεσης ή έμμεσης υποστήριξης, ηλεκτρονικά (υπηρεσίες e-presence, skype, viber, messenger ή email) ή με τηλεφωνική επικοινωνία.

Παρακαλούμε για οποιοδήποτε ζήτημα χρειάζεστε υποστήριξη, να συμπληρώσετε  την ψηφιακή φόρμα στα πεδία που σας αφορούν, στον ακόλουθο σύνδεσμο : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXo5ScsswLuJ1o1YcqcL9KzPI0CWAf7VP9zmjmRnCUu5tFig/viewform Στη συνέχεια ένα μέλος του προσωπικού του Κ.Ε.Σ.Υ. θα επικοινωνήσει μαζί σας. Τον σύνδεσμο αυτόν καθώς και άλλες πληροφορίες επικοινωνίας και υποστηρικτικό υλικό μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα του Κ.Ε.Σ.Υ. στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://blogs.sch.gr/kesylar

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψιν ότι όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι πιθανότερο να έχουν λογαριασμό στο facebook, για αμεσότερη επικοινωνία και ενημέρωση, ενεργοποιήσαμε λογαριασμό στο facebook ως KESY LARISAS, όπου μπορούν να εγγραφούν ως φίλοι όσοι το επιθυμούν. Στον λογαριασμό αυτό θα ενημερώνεστε πιο γρήγορα για τις εξελίξεις.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 728X100
error: Content is protected !!