ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τους δωρητές ευχαριστεί το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

panepistimiakolarisas 768x431 768x405
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Νοσοκομείου ευχαριστούν θερμά

  1. τον κύριο Βασίλειο Κόκκαλη, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος προχώρησε σε δωρεά του συνόλου της Βουλευτικής Αποζημίωσης μηνός Απριλίου, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, προκειμένου να προμηθευτεί κατάλληλο υγειονομικό υλικό, καθώς αποτελεί Νοσοκομείο αναφοράς για τον Κορονοϊό.Η κίνησή του αυτή και η συμπαράστασή του στον αγώνα των υγειονομικών υπηρεσιών, μας προκαλούν μεγάλη συγκίνηση και ευχόμαστε να αποτελέσει παράδειγμα για αντίστοιχες δράσεις.
  2. τη Φαρμακοποιό, κυρία ΠΑΤΣΑΛΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, η οποία προχώρησε σε δωρεά αναλωσίμου υγειονομικού υλικού (απλών μασκών, μασκών FFP3, γαντιών, σκούφων, ολόσωμων στολών, λίτρων αντισηπτικού κ.α) στο Νοσοκομείο μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η κίνησή της μας συγκινεί ιδιαίτερα και ευχόμαστε να αποτελέσει παράδειγμα για αντίστοιχες δράσεις.
  3. τον κύριο Ιωάννη Καραγεώργη, εκπρόσωπο της εταιρείας TIMES NAVIGATION INC, για τη δωρεά αναλώσιμου υγειονομικού υλικού (μασκών προσώπου, στολών προστασίας) και δυο (2) Αναπνευστήρων για τον εξοπλισμό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, σε ένδειξη συμπαράστασης και με αίσθημα ευγνωμοσύνης προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού του νοσοκομείου μας. Αλλη μία κίνηση από επιχείρηση που συγκινεί όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου αυτές τις κρίσιμες στιγμές.

Πηγή: onlarissa.gr

KEN
error: Content is protected !!