ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παράταση 15 ημερών από τον ΕΛΓΑ για τις δηλώσεις αγροτών του Δήμου Ρήγα Φεραίου 

720 226892 2ff583476b a79d2ff41a28c246
MANOLLO GIF
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

  Κατόπιν περαιτέρω διαβουλεύσεων του βουλευτή Μαγνησίας κ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, αποφασίστηκε σήμερα να παραταθεί κατά 15 ημέρες η προθεσμία υποβολής προσωρινών δηλώσεων από τους αγρότες του Δήμου Ρήγα Φεραίου όσον αφορά τις ζημιές από τον παγετό στις 17 Μαρτίου 2020. 

KEN

Ο κ. Μαραβέγιας είχε απευθυνθεί από την περασμένη κιόλας εβδομάδα στον κ. Λυκουρέτζο, με αφορμή επιστολή του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου κ. Δημ. Νασίκα προς τον ΕΛΓΑ, για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής λόγω των έκτακτων συνθηκών στη χώρα. 

Συγκεκριμένα, ο κ. Νασίκας είχε εκφράσει τον φόβο ότι, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την προστασία του πληθυσμού από τον κορωνοϊό, θα υπήρχαν αρκετοί αγρότες οι οποίοι δεν θα μπορούσαν εγκαίρως να υποβάλουν στον Δήμο τις προσωρινές δηλώσεις τους, λόγω ασθένειας, λόγω της αποφυγής των μετακινήσεων κ.λπ.

Ο κ. Μαραβέγιας αρχικά είχε αποσπάσει τη δέσμευση του κ. Λυκουρέτζου ότι θα υπάρξει ελαστικότητα σε τυχόν λάθη που εντοπιστούν, ενώ επίσης θα γίνονταν δεκτές και διορθώσεις μετά την υποβολή των δηλώσεων. Ωστόσο, έπειτα από συζητήσεις, ο ΕΛΓΑ αποφάσισε τελικά σήμερα να δώσει παράταση 15 ημερών για την υποβολή των δηλώσεων. 

error: Content is protected !!