ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ετεολής Παύλου: Περιγράφει την αγωνία που έζησε με τη νοσηλεία της κόρης του

Xatzidou Pavlou
milonas 728x120

«Μείνετε σπίτι, μην ρισκάρετε ποτέ την υγεία σας, είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε..και σίγουρα δεν είναι δεδομένη, ειδικά αυτές τις ημέρες που διανύουμε», γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του

Τις στιγμές αγωνίας που έζησαν μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία της η έξι μηνών κόρη τους περιέγραψαν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου. Μάλιστα η μικρούλα και εν μέσω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορωνοϊό χρειάστηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί.  Η μικρή Μελίτα Δήμητρα όπως είχε ενημερώσει η τραγουδίστρια νόσησε από αιφνίδιο εξάνθημα, μια λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού την οποία το παιδί κολλάει από κάποιο ενήλικο μέλος της οικογένειας που δεν έχει συμπτώματα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η κόρη της έκανε και στο τεστ για τον κορονοϊό, το οποίο όμως βγήκε ευτυχώς αρνητικό. Ο Ετεοκλής Παύλου, τώρα που η κόρη τους είναι υγιής στο σπίτι τους, με ανάρτησή του στο Instagram, περιγράφει τη δοκιμασία που έζησαν και αναφέρθηκε στο πόσο δυνατή στάθηκε η σύζυγός του σε όλο αυτό.

«ΕΛΕΝΗ: ετεοκλη η Μπέμπα δεν φαίνεται πολύ καλά και είναι ζεστή
ΕΤΕΟΚΛΗΣ: βάλε θερμόμετρο και πάρε τον παιδίατρο
ΕΛΕΝΗ: έχει 38,5 πυρετό,ο Παιδίατρος είπε να πάμε στο νοσοκομείο( σε 6 μηνών βρέφος με τόσο απότομο πυρετό και με τον επικίνδυνο ιό που κυκλοφορεί δεν ρισκάρεις είπε)
Ένας τόσο σύντομος διάλογος ήταν αρκετός για να μας κάνει να νιώσουμε πως όλα μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη. Μέχρι εκείνη την στιγμή όπως όλος ο κόσμος είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον εγκλεισμό στο σπίτι μας με όλα όσα αυτό σημαίνει..αυτό που ζούσαμε όμως μέχρι εκείνη την στιγμή φάνταζε σαν όνειρο, πλέον η φράση ήταν μόνο μια ( Θεέ μου βοήθησε μας να γίνει καλά το παιδάκι μας να πάμε σπίτι μας )
Η Ελένη άγρυπνος φρουρός, 4 ημέρες που για άλλους φαίνονται λίγες αλλά για μια μητέρα όταν πρόκειται για την υγεία του παιδιού τις αυτές οι 4 ημέρες φαίνονται αιώνας. Έμεινε εκεί μόνη της μιας και εγώ δεν επιτρεπόταν να ανέβω στο δωμάτιο,μόνη της να αντιμετωπίσει τον πόνο του παιδιού της που ψηνόταν στο πυρετό, μόνη της να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις περιμένοντας την ενημέρωση των γιατρών με υπομονή και σεβασμό.
Άυπνη, νηστική, στα όρια της υπερκόπωσης αλλά έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα, έτοιμη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να γίνει καλά το παιδάκι της..
Δόξα τον θεό τελικά όλα πήγαν καλά, το παιδάκι μας είναι υγιέστατο και είμαστε πλέον σπίτι μας και αυτό είναι που έχει σημασία.
Μια τεράστια δοκιμασία που όμως στο τέλος με βρίσκει να αντιλαμβάνομαι για ακόμα μια φορά ποσό τυχερός είμαι που αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα του παιδιού μου και η γυναίκα που επέλεξα να μοιραστώ την ζωή μου μαζί της..
Μείνετε σπίτι, μην ρισκάρετε ποτέ την υγεία σας, είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε..και σίγουρα δεν είναι δεδομένη, ειδικά αυτές τις ημέρες που διανύουμε», έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της συζύγου του και της κόρης του», έγραψε στην ανάρτησή του.

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!