Συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών με μέτρα προστασίας

2846268
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020, 15:19

Στο βήμα της Ολομέλειας ανέβηκαν σήμερα 2 Απριλίου οι πολιτικοί αρχηγοί για να ενημερώσουν το λαό για την πανδημία που χτύπησε και τη χώρα μας αλλά και την επόμενη μέρα σε οικονομικό κοινωνικό επίπεδο. Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ενημέρωσε το Σώμα (σ.σ 20 Βουλευτές) ότι τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας και για το λόγο αυτό κάλεσε τους κυρίους Ευκλείδη Τσακαλώτο και Νίκο Καραθανασόπουλο να μετακινηθουν γιατί κάθονταν πολύ κοντά.

«Υπάρχουν πάρα πολλά κενά έδρανα μπορείτε να πάτε μέχρι και σε κείνα της Νέας Δημοκρατίας» είπε ο πρόεδρος της Βουλής στον πρώην Υπουργό Οικονομικών κάνοντας μέχρι και τον Αλέξη Τσίπρα να χαμογελάσει. Μόλις οι αρχηγοί ολοκλήρωναν την ομιλία τους αμέσως ένας υπάλληλος της Βουλής παρενέβαινε και καθάριζε το βήμα. Ο Γιάνης Βαρουφάκης με επιστολή του εξήγησε τους λόγους που το κόμμα του διαφωνησε με την όλη διαδικασία και για αυτό απουσίαζαν και από την αίθουσα.

«Δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα εδώ μέσα υπάρχουν περισσότεροι Βουλευτές από τον αριθμό που είχαμε αποφασίσει στη Διάσκεψη των Προέδρων» είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης του Μέρα 25 και ζήτησε να διαβάσει όλη την επιστολή του Γιάνη Βαρουφάκη με την οποία εξηγούσε ότι η Βουλή θα έπρεπε να δώσει πρώτη το παράδειγμα στους πολίτες με την αναστολή των εργασιών της.

Δ.Κ.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020, 15:19

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!