ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η L’Oréal Hellas στηρίζει τους εργαζόμενούς της ως υπεύθυνος εργοδότης και εταιρικός πολίτης

building1
FCO SUMMER 80 728x90 1
milonas 728x90 1

Σε αυτή την περίοδο κρίσης, η L’Oréal Hellas είναι πλήρως κινητοποιημένη και πρόθυμη να διαδραματίσει το ρόλο της ως υπεύθυνος εργοδότης και εταιρικός πολίτης.

Στο πλαίσιο αυτό – και με την πλήρη υποστήριξη του Ομίλου L’Oréal – μέχρι το τέλος Ιουνίου η L’Oréal Hellas, σύμφωνα με πληροφορίες του News247.gr, θα προστατεύσει το 100% του προσωπικού βασικού μισθού όλων των εργαζόμενών της και δεν θα αιτηθεί για τα μέτρα οικονομικής ενίσχυσης που προβλέπονται από το μηχανισμό στήριξης της Κυβέρνησης. Τέλος, δεν θα προβεί σε αναστολές συμβάσεων εργασίας για τους εργαζομένους που έχουν επηρεαστεί.

Συγκεκριμένα:

  • Η L’Oréal Hellas δεν θα καταφύγει στο μηχανισμό στήριξης της Κυβέρνησης και δεν θα αναστείλει τις συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων της μέχρι τα τέλη Ιουνίου, παρά τη μερική ή ολική διακοπή της δραστηριότητας αρκετών κατηγοριών των εργαζομένων της σε διάφορους τομείς δραστηριοποίησης.
  • Η L’Oréal δεσμεύεται επίσης, ήδη από την έναρξη των περιορισμών της κυβέρνησης, να καταβάλει το 100% του προσωπικού βασικού μισθού του καθενός, σε όλους τους εργαζόμενους της στην Ελλάδα

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο η L’Oréal κάνει το καθήκον της ως υπεύθυνος εργοδότης και ως εταιρικός πολίτης για να εξασφαλίσει την υγεία και την οικονομική ευημερία των εργαζομένων της χωρίς να βασιστούν στα δημόσια κονδύλια, ώστε το Κράτος να μπορέσει να βοηθήσει τις εταιρείες που το χρειάζονται περισσότερο.

error: Content is protected !!