Αγωγή-μαμούθ 20 τρις δολαρίων κατά της Κίνας από γνωστό ακροδεξιό δικηγόρο των ΗΠΑ

2846599
milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, 09:38

Ο γνωστός ακροδεξιός δικηγόρος Λάρι Κλέιμαν και γνωστότερος δικομανής στις ΗΠΑ ο οποίος έκανε καριέρα καταθέτοντας τη μία αγωγή μετά την άλλη κατά της διακυβέρνησης Κλίντον κατέθεσε γιγαντιαία αγωγή κατά της Κίνας ύψους 20 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Λάρι Κλέιμαν τον οποίο δημοσιεύματα αναφέρουν ως τον άνθρωπο ο οποίο θα έσερνε ακόμη και τη μητέρα του στα δικαστήρια, κατέθεσε την αγωγή κατά της κινεζικής κυβέρνησης, του κινεζικού στρατού, του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν, του επικεφαλής του Ινστιτούτου Σι Ζενγκλί και του αρχηγού του στρατού, Τζεν Γουέι.

Η υπόθεση αυτή προκάλεσε ποικίλα χιουμοριστικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και συσπείρωση όλων των ακροδεξιών γνωστών συνομοσιολόγων.

Ο Λάρι Κλέιμαν συνηθίζει να καταθέτει μηνύσεις και αγωγές επιλέγοντας τους στόχους του όχι τόσο για να κερδίσει κάποια από αυτές τις δίκες αλλά κυρίως για να συγκεντρώσει πληροφορίες μέσω της διερευνητικής διαδικασίας κατά τη διάρκεια των δικών. Οι περισσότερες υποθέσεις που ο Λάρι Κλέιμαν έφερε στη Δικαιοσύνη κατέληξαν με την αθώωση των καταγγελλομένων.

Αναφορές για τον Λάρι Κλέιμαν υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν ρατσιστή και φανατικό οπαδό των θεωριών συνομωσίας. Έχει υποστεί λόγω της συμπεριφοράς του αυτής κυρώσεις από το νομικό σύστημα των ΗΠΑ, όπως επι παραδείγματι απαγόρευση εμφάνισής του σε τουλάχιστον δύο δικαστικές αίθουσες.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020, 09:41

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!