Δ. Κολυνδρίνη: Δέχομαι απειλητικά μηνύματα διαδικτυακά

ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ 1024x480 1
milonas 728x120

Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, καταγγέλλει ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα από αγνώστους με ψεύτικα προφίλ. Αφορμή η δημοσιοποίηση των τελευταίων αποτελεσμάτων των σταθμών μέτρησης για το Βόλο.

Τι γράφει η κ. Κολυνδρίνη

«Μόλις δημοσιεύθηκαν τα αποτελέσματα των Σταθμών Μέτρησης του Υπουργείου, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ,του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και κατεδείχθη το ψευδές των Νο Name μετρητών ,αν υπάρχουν, γιατί κι αυτό θα ελεγχθεί ,χωρίς υπογραφή ελεγκτή, χωρίς να υπάρχει link πάνω στο χάρτη στην ένδειξη Βόλος ,χωρίς κανέναν υπεύθυνο και νόμιμο τρόπο καταμέτρησης ,άρχισαν τα απειλητικά σωρρηδόν μνμ από αγνώστους (ή όχι ) με ψεύτικα προφίλ, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και απειλές ..3 άτομα που μόλις δημοσιεύω κάτι που δεν ικανοποιεί τους» περιβαλλοντικούς τους προβληματισμούς » πνέουν μένεα .Μόνο που ξεχνούν ότι εγώ δεν μίλησα για βιομηχανίες αλλά για αποτελέσματα μετρήσεων .Αν κάποιοι στοχεύουν στην τάδε ή στη δείνα βιομηχανία, δείχνοντας εδώ ή εκεί ανάλογα με το προς ποια κατεύθυνση τους στρίβουν το δάχτυλο ,αυτό εμένα μ αφήνει αδιάφορη . Τσάμπα μάγκες πίσω από ψεύτικα προφίλ , μασκοφόροι της πλάκας και περιβαντολόγοι «Ανάργυροι » ….όποιος θέλει να μιλάει με ονοματεπώνυμο και να λέει ξεκάθαρα ο τι θέλει ….εγώ πάντα θα λέω την ΑΛΗΘΕΙΑ χωρίς ίχνος φόβου ή αποπροσανατολισμού !
Θα δημοσιεύω τα επίσημα και αληθινά στοιχεία με την υπογραφή μου και την υπευθυνότητα που έχω επιδείξει πάντα …τα λοιπά βρείτε τα με τους «εντολείς «σας ..και μη καρφώνεστε ….όσο για τη συντονισμένη προσπάθεια άσκησης λεκτικής βίας μιας ομάδας τους ενός χεριού ..βρήκατε τοίχο να ξυστείτε ! Όσο για τα Λεχώνια ,φίλε grande, δε μπορείς όχι να τα αναφέρεις ,αλλά να σκουπίζεις τα πόδια σου πριν εισέλθεις …και όλη τη Μαγνησία !

error: Content is protected !!