Είδη πρώτης ανάγκης για τις «Άσπρες Πεταλούδες» προσέφερε η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας

received 1121721091519186
milonas 728x90 1
728x110 2
 Χθες μέλη της ΟΝΝΕΔ ενημερώθηκαν για την έκκληση για βοήθεια του Ιδρύματος κλειστής περίθαλψης αυξημένης φροντίδος βαριά νοητικά Υστερούντων Ατόμων (με δευτερογενείς ψυχιατρικές διαταραχές) “ΑΣΠΡΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ” Βόλου.
Σήμερα λοιπόν,  03/04/2020 κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας αποτελούμενο απο: τον Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Κουταρέλο Απόστολο, τον αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Βόλου Καντόλα Απόστολο, τον Υπ.Επικοινωνίας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας Καλόγηρο Κωνσταντίνο, τον Τομεάρχη Τουρισμού Αλεξάκη Ιωάννη και την Τομεάρχη Δικαιοσύνης Καρδακάρη Φρύνη, επισκέφτηκε σούπερ μάρκετ της περιοχής και προμηθεύτηκε είδη πρώτης ανάγκης για το Ίδρυμα.
 Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση:
 Τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας και αφού αποστειρώθηκαν όλα τα είδη της δωρεάς παραδώσαμε στις Άσπρες Πεταλούδες είδη που οι υπάλληλοι του Ιδρύματος μας ενημέρωσαν οτι βρισκόταν σε έλλειψη.
Ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς σαν Οργάνωση οφείλουμε να είμαστε στη πρώτη γραμμή δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του Νομού μας και σε Ιδρύματα που επιτελούν κοινωνικό έργο.
 Οι Άσπρες Πεταλούδες είναι αδιαμφισβήτητα ένα Ίδρυμα το οποίο έχει αναλάβει ένα τεράστιο κοινωνικό έργο στο Νομό μας.
Σκοπός του Ιδρύματος είναι η περίθαλψη και φροντίδα ατόμων με ιδιαιτερότητες όπως νοητική υστέρηση, νοητική υστέρηση και ψυχικές διαταραχές, σύνδρομο Down, παθήσεις όπως επιληψία, αυτισμός, εγκεφαλοπάθειες, σωματικές ιδιαιτερότητες – δυσκολίες και άλλες αισθητηριακές διαταραχές.
Σκοπός δικός μας ως ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ είναι ακόμη και εν μέσω της πανδημίας του COVID-19 να μην αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας να νοιώσει μόνος και αδύναμος.
Δεσμευόμαστε καθ’όλη τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και μετέπειτα να είμαστε δίπλα στο Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες αλλά και σε όλους τους φορείς και συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.
Προς το παρόν μένουμε σπίτι ,αλλά δε μένουμε μόνοι!
Ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο.
error: Content is protected !!