Σοβαρή καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Σκοπέλου

91747971 879587869223483 6911075525746229248 n
milonas 728x120

Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου αναφέρει:

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας «Βόρειες Σποράδες» και σχετικό φωτογραφικό υλικό, χτες στην παραλία της Μηλιάς συντελέστηκε ένα περιβαλλοντικό έγκλημα, με παράνομη αμμοληψία μεγάλων ποσοτήτων από αγνώστους και με επίσης άγνωστο παραλήπτη. 

Εκμεταλλευόμενοι τα μέτρα περιορισμού, ασέλγησαν βάναυσα σε μια ακτή και περιοχή περιβαλλοντικά προστατευόμενη, ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Τις άρρωστες επιθυμίες των βανδάλων φυσικά ενισχύουν όλες οι πολιτικές που εμπορευματοποιούν και ιδιωτικοποιούν  – ακόμη και με fast track  διαδικασίες- δάση, αιγιαλούς και παραλίες προς όφελος μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων, αλλά και η αδυναμία-υποστελέχωση των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Σκοπέλου καταδικάζει το  επαίσχυντο αυτό γεγονός και καλεί τη δημοτική αρχή του κ. Περίσση  να καταγγείλει ΑΜΕΣΩΣ τις παρανομίες στο Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου, το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου, την Εισαγγελία και την Κτηματική Υπηρεσία, οι οποίες πρέπει να δράσουν άμεσα για τον εντοπισμό των δραστών, πριν «εξαφανιστούν» τα πολύτιμα «κλοπιμαία» και να ελεγχθούν πάραυτα ΟΛΕΣ οι παραλίες. 

Καλούμε επίσης το σκοπελίτικο λαό και όλους τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν τις έκνομες ενέργειες και να περιφρουρήσουν με κάθε τρόπο την ομορφιά του νησιού μας και τη δημόσια περιουσία που φαίνεται ότι έχει μπει στο στόχαστρο κάθε λογής καταπατητών.

error: Content is protected !!