Τρόφιμα στις «Άσπρες Πεταλούδες» από τους Ψυκτικούς της Μαγνησίας

Στιγμιότυπο 2020 04 03 4.11.57 μμ
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Το Σωματείο Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ν.Μαγνησίας αποφάσισε να υποστηρίξει το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, προκειμένου να είναι αρωγός στην περίθαλψη των ατόμων που ζουν εκεί. Η παράδοση των τροφίμων έγινε σήμερα Παρασκευή 3 Μαρτίου 2020 από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, με την τήρηση φυσικά των αποστάσεων ασφαλείας.

KEN 2

Το Ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», αποτελεί μια μικρή κοινωνία όπου ζουν 50 παιδιά – άτομα με σοβαρές ψυχικές αναπηρίες και τους προσφέρονται βασικές θεραπευτικές υπηρεσίες. Φέρουμε όλοι ευθύνη να σκεφτόμαστε, να πράττουμε και να συμμετέχουμε για την υποστήριξη αυτών των κοινωνιών, καθώς δεν είναι το μοναδικό ίδρυμα που υπάρχει. Ο εθελοντισμός αποτελεί αξία αδιαμφισβήτητα απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων του Ιδρύματος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Επαγγελματιών Αδειούχων Ψυκτικών & Κλιματιστικών Εγκαταστάσεων Ν.Μαγνησίας ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη του Σωματείου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για προσφορά. Ο Πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Νάνος σημειώνει:  «Το Σωματείο μας δεν ενδιαφέρεται μόνο για το επάγγελμα μας, αλλά διακατέχεται και από το αίσθημα αλληλεγγύης, κοινωνικής προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο». Όλοι οι Σύλλογοι, οι Ενώσεις, οι Φορείς πρέπει να έχουν και να αποδεικνύουν το κοινωνικό τους πρόσωπο προς τις μικρές κοινωνίες – ιδρύματα, τα οποία χρειάζονται την υποστήριξη μας.

error: Content is protected !!