Το ποσό των 1.200 ευρώ δίνουν οι Λαρισαίοι δάσκαλοι στο Δημοτικό Γηροκομείο για αγορά υγειονομικού υλικού

girokomeio
milonas 728x120

Το ποσό των 1.200 ευρώ αποφάσισαν να δώσουν τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας στο Δημοτικό Γηροκομείο της πόλης, για αγορά υγειονομικού υλικού.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: “Η χώρα μας, όπως και το σύνολο σχεδόν του πλανήτη, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια δίχως προηγούμενο οδυνηρή πραγματικότητα, λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19, όπου απειλούνται η ζωή και η υγεία όλων μας, δοκιμάζεται η αντοχή της κοινωνίας μας καθώς και του εθνικού συστήματος υγείας.

Ως Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ», εκφράζοντας το σύνολο των εκπαιδευτικών του Συλλόγου μας απευθύνουμε αισθήματα ευγνωμοσύνης σε όλους αυτούς τους εργαζόμενους που με υψηλό το αίσθημα του καθήκοντος μάχονται άοκνα για το κοινωνικό σύνολο συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της υγείας. Εκφράζουμε την αυτονόητη και δεδομένη αλληλεγγύη μας απέναντί τους.

Σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο ο Σύλλογος μας αποφάσισε να συμβάλει προσφέροντας το ποσό των 1.200 ευρώ, ποσό που προέρχεται από τις συνδρομές των εκπαιδευτικών του Συλλόγου μας, για αγορά απολυμαντικών ,προστατευτικών μασκών και γαντιών για το προσωπικό του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας”.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!