Απασφάλισε ο Μπέος: Θα λογαριαστούμε μετά με τις ύαινες που μυρίστηκαν αίμα – Έχω φάρμακο για όλα τα ποντίκια

axilleas mpeos
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Απάντηση στην πολεμική που δέχεται για τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού δίνει σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος με δήλωσή του, στην οποία αναφέρει:

KEN

Σαν τις ύαινες που μυρίστηκαν αίμα, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι παρά ψόφια ποντίκια, ξεπετάχτηκαν κάποιοι τις τελευταίες μέρες και εν μέσω της κρίσης που ζει η κοινωνία μας, επιχειρούν με τον πιο άθλιο και ανήθικο τρόπο, εμπορευόμενοι, δίκην μαυραγοριτών, τον φόβο και την αγωνία, από τη μια, αλλά και την ανάγκη για ελπίδα, από την άλλη, των συμπολιτών μας να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους, ιδιοτελή και φθηνά, συμφέροντα.

Πολιτικά ψοφίμια, αποτυχημένοι – περιθωριακοί δημοσιογράφοι της πλάκας, παραγοντίσκοι που η μωροφιλοδοξία τούς θολώνει την κρίση και δεν τους αφήνει να δουν την δεινή πραγματικότητα που όλοι βιώνουμε, νομίζουν, οι αφελείς, ότι βρήκαν ευκαιρία να ασκήσουν πολεμική εναντίον μου και εναντίον των συνεργατών μου.

 Την ώρα που εμείς δίπλα και μαζί με όλους τους συμπολίτες μας δίνουμε μια μεγάλη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, αυτοί πουλάνε πνεύμα, ασκούν ανέξοδη και άκοπη, στα όρια της γελοιότητας κριτική, με τη βεβαιότητα που έχουν ότι δεν θα κληθούν ποτέ να την υλοποιήσουν.

Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους, τουλάχιστον αυτές τις ώρες, της μάχης, της ευθύνης, της ανάγκης για σοβαρές και αποτελεσματικές αποφάσεις. Οι πολίτες μας ανέθεσαν και το έργο αυτό. Το τι ανέθεσαν σ εκείνους είναι, επίσης, γνωστό.

Ωστόσο να είναι βέβαιοι ότι όταν τελειώσει, με το καλό, αυτή η δοκιμασία θα μπορέσουμε να συζητήσουμε δημόσια για όλα όσα τώρα κάνουν. Και ξέρουν καλά ότι ο Αχιλλέας Μπέος έχει φάρμακο, όχι βέβαια για τον κορωνοϊό, αλλά για όλα τα.. .ποντίκια!

error: Content is protected !!