Ανοιχτό το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας – Επιχειρούν 15 μηχανήματα της Περιφέρειας (φωτο)

91965597 146627073445392 878220498775834624 n 1 720x405
MANOLLO GIF
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ύστερα από το νέο κύμα κακοκαιρίας  και με βάση τις προβλέψεις της ΕΜΥ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας με εντολή  του Περιφερειάρχη κ. Κώστα αγοραστού έχουν στείλει μηχανήματα έγκαιρα τα όποια επιχειρούν στα παρακάτω σημεία των ορεινών περιοχών Ελασσόνας, Ολύμπου, Κισσάβου και Μαυροβουνίου της Π.Ε. Λάρισας:

  • Σαραντάπορο – όρια Κοζάνης – Λουτρό – Κρανιά – Άγιο Δημήτριο – όρια Πιερίας – Λιβάδι – Μικρό Ελευθεροχώρι – Μελούνα – Καρυά – Καλλιπεύκη – Καρίτσα – Σπηλιά – Ανατολή – Σκλήθρο.

Τα μηχανήματα θα παραμείνουν στα σημεία αυτά όσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα με αποκλειστικό στόχο να είναι ανοικτό όλο το οδικό δίκτυο. Συνολικά επιχειρούν  15 μηχανήματα και βρίσκονται. Σε ετοιμότητα αλλά 15  στην περιφερειακή ενότητα Λάρισας. Όλο το δίκτυο είναι ανοικτό .

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ευχαριστεί τους αντιπεριφερειάρχες, όλα τα στελέχη της πολιτικής προστασίας τις τεχνικές υπηρεσίες και τους χειριστές των μηχανημάτων σε όλες τις περιφερειακές ενότητες και όλους όσους είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της προσπάθειας 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα ,προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της κακοκαιρίας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ανοιχτό το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας - Επιχειρούν 15 μηχανήματα της Περιφέρειας (φωτο)Ανοιχτό το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας - Επιχειρούν 15 μηχανήματα της Περιφέρειας (φωτο)Ανοιχτό το οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λάρισας - Επιχειρούν 15 μηχανήματα της Περιφέρειας (φωτο)

Πηγή: onlarissa.gr

KEN 1
error: Content is protected !!