Εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη στον Δήμο Πειραιά για το Τζάνειο νοσοκομείο

2848245
milonas 728x120


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020, 20:02

Εθελοντική δράση για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα του Τζανείου νοσοκομείου, οι οποίες έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, διοργανώνεται αύριο, Τρίτη, με τη συμμετοχή του Δήμου Πειραιά, του Συντονιστικού Κέντρου Αιμοεπαγρύπνησης και Επιτήρησης Μεταγγίσεων του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), την Περιφέρεια Αττικής, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε».

Οι ανάγκες που έχουν προκύψει είναι σημαντικές, καθώς οι εθελοντές που όλα αυτά τα χρόνια έδιναν αίμα στα νοσοκομεία, εξαιτίας του φόβου μετάδοσης του κορωνοϊού, σταμάτησαν να επισκέπτονται τα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα τα αποθέματα να έχουν μειωθεί σημαντικά. Για αυτό τον λόγο, αύριο το πρωί, από τις 9:00 έως τις 13:00, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, στην οδό Φίλωνος 29, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία. Το αίμα που θα συγκεντρωθεί στην εθελοντική αυτή δράση, θα διατεθεί για τις ανάγκες του Τζανείου νοσοκομείου.

Φυσικά, οι διοργανωτές έχουν λάβει αυστηρότατα μέτρα προφύλαξης και θα τηρηθούν όλα τα σχετικά πρωτόκολλα και οι κανόνες υγιεινής για τους συμμετέχοντες. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού καλώντας στα εξής τηλέφωνα: 213 2022451-452.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020, 20:02

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!