Ευχαριστίες του ΠΓΝΛ στους δωρητές του

pgnl
milonas 728x120

Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Νοσοκομείου ευχαριστούν θερμά:

  • την εταιρεία DEL MONTE που προχώρησε σε δωρεά δύο (2) παλετών φρουτοσαλάτας ως ελάχιστη προσφορά στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται για τον περιορισμό του SARS-CoV- 2 και την οριστική αντιμετώπιση του COVID-19. Η κίνηση αυτή της εταιρείας DEL MONTE μας συγκινεί ιδιαίτερα καθώς αισθανόμαστε πώς δεν είμαστε μόνοι στην αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης αυτής κρίσης για την οποία κανένα σύστημα υγείας στον κόσμο δεν μπορεί να είναι απόλυτα προετοιμασμένο.
  • τη Βιοτεχνία Γάλακτος «ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ ΛΑΡΙΣΑΣ» η οποία προχώρησε στη δωρεά γαλακτοκομικών προϊόντων για τις ανάγκες του Π.Γ.Ν.Λάρισας. Η κίνηση αυτή προκαλεί μεγάλη συγκίνηση, διότι αισθανόμαστε ότι άλλη μια σημαντική επιχείρηση της Θεσσαλίας είναι συμπαραστάτης στον αγώνα των υγειονομικών υπηρεσιών μας για την αντιμετώπιση της κρίσης.
  • την εταιρεία Coca Cola Τρία Έψιλον η οποία προχώρησε στη δωρεά μεγάλων ποσοτήτων προϊόντων της για το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου μας. Η κίνηση αυτή συμπαράστασης στον αγώνα, που καθημερινά καταβάλλουν οι υγειονομικοί για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μας προκαλεί μεγάλη χαρά και ευχόμαστε να αποτελέσει παράδειγμα για αντίστοιχες δράσεις.
  • την εταιρεία IFS (IPIROTIKI FACILITY SERVICES) η οποία προχώρησε στη δωρεά 9000 ταμπλετών χλωρίου εναρμονισμένων με τις προδιαγραφές που απαιτούνται και εγκεκριμένων από τον ΕΟΦ, για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που άλλη μια εταιρεία επιθυμεί να σταθεί δίπλα σε όλους όσοι δίνουμε – υπό τόσο αντίξοες συνθήκες – αυτή την τιτάνια μάχη κατά του κορωνοϊού.

Πηγή: onlarissa.gr

error: Content is protected !!