Αχιλλέας Μπέος: Αυτοψία στον κατεστραμμένο δρόμο της Μακρινίτσας – Δείτε το βίντεο

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ2
milonas 728x90 1
FCO Banner 728x110 1

Αυτοψία στο χώρο όπου σημειώθηκε η μεγάλη καθίζηση του οδοστρώματος και η υποχώρηση του τοιχίου στην Μακρινίτσα, φαινόμενο που ακόμα είναι σε εξέλιξη, και όπου ήδη εργάζονται συνεργεία του Δήμου πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχ. Μπέος.

Ο κ. Μπέος ενημερώθηκε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες για το ακριβές μέγεθος των ζημιών, που είναι ιδιαίτερα μεγάλες, και αμέσως επικοινώνησε με τον Περιφερειάρχη, κ Κ. Αγοραστό και του έθεσε το αίτημα να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, αίτημα που έγινε αποδεκτό και ήδη διαβιβάστηκε στην Γενική Γραμματεία  Πολιτικής Προστασίας.

Όπως διαπιστώθηκε κατά την αυτοψία και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βόλου για την πλήρη αποκατάσταση της βατότητας του δρόμου απαιτείται η εκτέλεση έργου που πιθανώς θα ξεπεράσει και το ποσό των 350.000 ευρω και θα ολοκληρωθεί σε χρονικό διάστημα δυο, περίπου, μηνών. Ηδη δε εκπονείται κα η αναγκαία μελέτη.

Στο μεταξύ εξετάζεται η δυνατότητα η κίνηση στο συγκεκριμένο σημείο να γίνεται στη μια λωρίδα κυκλοφορίας, αλλά αφού διασφαλιστεί προηγουμένως η ασφάλεια των οδηγών.

 Δείτε το βίντεο:

error: Content is protected !!