ΚΚΕ Μαγνησίας: «Με καλυμμένο το στόμα φωνάζουμε πιο δυνατά και διεκδικούμε»

IMG 20200407 113513
stergiou
fotou
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Στην κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παγκόσμια Μέρα Υγείας, στο Νοσοκομείο Βόλου από δεκάδες εκπροσώπους σωματείων, στα πλαίσια της Ημέρας Πανελλαδικής Δράσης για την Υγεία συμμετείχαν εκ μέρους της Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ, ο Βασίλης Μεταξάς, γραμματέας της Τ.Ε και τα μέλη της Αποστόλης Νάνος και Αποστόλης Ριζόπουλος.

KENT728X100 1

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ αναφέρονται τα εξής:

Ενώνουμε τη φωνή μας με το ιατρικό, το νοσηλευτικό προσωπικό, με όλους τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, που είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προστασία του λαού. Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους που δίνουν τον καθημερινό αγώνα για το μεροκάματο, με όλους όσους πλήττονται από τις εξελίξεις από την πανδημία και από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης.

Σήμερα δίνουμε τη μάχη για να βγει ο λαός πιο δυνατός, όρθιος απ’ αυτές τις δύσκολές στιγμές. Γι’ αυτό και με καλυμμένο το στόμα φωνάζουμε ακόμη πιο δυνατά και διεκδικούμε: 

  • Να γίνουν μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών υγειονομικών.
  • Να υπάρχει πλήρης επίταξη κλινών, κλινικών, κρεβατιών ΜΕΘ, εξοπλισμού εργαστηρίων, καθώς επίσης και του προσωπικού του ιδιωτικού τομέα της περίθαλψης και ένταξή του στο κρατικό σχέδιο για την αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας.
  • Να καλυφθούν όλα τα αναγκαία Μέσα Ατομικής Προστασίας για όλους τους υγειονομικούς μας.
error: Content is protected !!