Συνεργασία της Ζέττας Μακρή με τον πρόεδρο εργαζομένων Μαγνησίας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

021219 ζεττα μακρη
ezgif.com gif maker
ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΕΟ

Ο πρόεδρος εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του νομού Μαγνησίας και μέλος του Πανελληνίου συντονιστικού οργάνου Δημήτρης Λαΐτσος, επικοινώνησε μαζί μου, σήμερα,Τρίτη,7 Απριλίου, με δικαιολογημένη αγωνία, μετά την γνωστοποίηση του προσχεδίου της προκηρύξεως με την οποία θα προσληφθούν 2909 άτομα, πανελληνίως, για την υποστήριξη και τη συνέχιση του προγράμματος αυτού.

KEN 1

Μετά την επικοινωνία μας και προκειμένου να του διευκρινίσω θέματα και απορίες που του έθεσαν, ως συνδικαλιστή και πρόεδρο, οι συνάδελφοί του, μίλησα, αμέσως, με τον αρμόδιο  υπουργό Εσωτερικών κ.Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος με ενημέρωσε και, με εντολή του μετέφερα τις σχετικές πληροφορίες, για τις λεπτομέρειες της προκηρύξεως, τις προϋποθέσεις συμμετοχής καθώς και την σχεδιαζόμενη ολοκλήρωση της μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο πρόεδρος κ. Δ. Λαϊτσος μου ζήτησε να μεταφέρω τις ευχαριστίες του στον υπουργό, με τον οποίο είχε, ως συνδικαλιστής ,συνεργαστεί και παλαιότερα και δεσμεύθηκε να μεταφέρει στους συναδέλφους του τις υπουργικές διευκρινίσεις. Διευκρινίσεις που χαρακτήρισε ικανοποιητικές και κατατοπιστικές.

error: Content is protected !!