ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής απομάκρυναν πινακίδα που είχε ξηλωθεί από τους ισχυρούς ανέμους

2849177


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 13:43

Απομακρύνθηκε η διαφημιστική πινακίδα που είχε ξηλωθεί από τους ισχυρούς ανέμους με κίνδυνο να πέσει στο οδικό δίκτυο, από ταράτσα ιδιωτικού κτηρίου επί της οδού Βουλιαγμένης, με την παρέμβαση της Περιφέρεια Αττικής.

Με εντολή του περιφερειάρχη Γ. Πατούλη ο μηχανισμός της Περιφέρειας που βρίσκεται σε συνεχή επιφυλακή, παρενέβη άμεσα και τεχνικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο υπό την επίβλεψη του συμβούλου Οδικής Ασφάλειας της Περιφέρειας Κ. Λογοθέτη.

Σε συνεργασία με την Τροχαία διακόπηκε η κυκλοφορία επί της οδού Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα (από τη Λ. Αλίμου έως την Εθνάρχου Μακαρίου), στο διάστημα 19:00 – 22:00, αποκλείστηκε η περιοχή, ελήφθησαν όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και απομακρύνθηκε η πινακίδα.

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας για την άμεση κινητοποίησή τους, τονίζοντας ότι: «Πάγια προτεραιότητά μας είναι η προστασία του οδικού δικτύου και των πολιτών. Θα συνεχίσουμε να είμαστε σε συνεχή επιφυλακή και να παρεμβαίνουμε, όπου απαιτείται για την ασφάλεια των κατοίκων της Αττικής».

Φωτογραφία: armonia-media.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Απριλίου 2020, 13:43

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!