Απαγορεύεται η διανομή του Αγίου Φωτός κατ’οίκον

agiofosanastasi4

Προειδοποίηση από τον Νίκο Χαρδαλιά ότι θα προκύψει κίνδυνος εάν υπάρξει μετακίνηση του Άγιου Φωτός στους δήμους. Όπως είπε επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και του ζήτησε να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

KEN 728X100

 Όπως τόνισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη «αν και αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ευαισθησία και τη διάθεση για προσφορά, δεν θα το επιτρέψουμε, καθώς ενδεχομένως προκαλέσει μαζική μετακίνηση πολιτών και συνωστισμό».

Την απόφαση για delivery Αφίου Φωτός είχαν ήδη πάρει κάποιοι δήμοι της χώρας, ωστόσο “φρένο” στα σχέδια έβαλε η κυβέρνηση.

“Να ακολουθήσουν τις οδηγίες οι δήμοι”

Να ακολουθούν τις οδηγίες και τις αποφάσεις των αρμόδιων φορέων καλεί τους αιρετούς, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου με δήλωση του, προς το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αφορμή, η ανακοίνωση από το Δήμαρχο Αργυρούπολης – Ελληνικού, Γιάννη Κωνσταντάτο, να μοιράσει φέτος ο δήμος του, κατ’ οίκον το ‘Αγιο Φως, λόγω των περιορισμών από την πανδημία .

Για το θέμα αυτό, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, είχε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ τηλεφωνική επικοινωνία, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος στη ενημέρωση που έκανε νωρίτερα , δήλωσε κατηγορηματικά αυτό «δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε» .

error: Content is protected !!