Αντίθετη η Ελληνική Λύση με το πρόγραμμα voucher επιστημόνων

2849687
stergiou
fotou
728x110 3


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020, 11:27

Τη διαφωνία της με το ειδικό πρόγραμμα τηλεκατάρτισης για επιστήμονες και την καταβολή του ειδικού επιδόματος (voucher) των 600 ευρώ, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, ενώ ζητά την ενίσχυση του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα.

 «Η κυβέρνηση αντί να προβαίνει σε πραγματικά μέτρα στήριξης επαγγελματιών που έχουν πληγεί από τον κορωνοϊό, φροντίζει να “μοιράζει” με σκανδαλώδη τρόπο, χρήματα ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ σε Ι.Ε.Κ, προκειμένου αυτά με τη σειρά τους, να προχωρήσουν σε “κατάρτιση” επιστημόνων με Voucher 600 ευρώ», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Και προσθέτει: «Δηλαδή, ζητούν από ανθρώπους με πτυχία Νομικής και ΕΜΠ να τους “καταρτίσουν”, ιδρύματα που απευθύνονται σε αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, δίνοντας 100 εκ. ευρώ “αέρα”, την ίδια στιγμή που για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους δόθηκαν ενισχύσεις 150 εκ ευρώ, που αντιστοιχούν με ψίχουλα, αναφορικά με την πραγματική ζημία που έχουν υποστεί, λόγω της πανδημίας. Η Νέα Δημοκρατία την ώρα της κρίσης αποδεικνύει ότι, εκτός από ανεύθυνη, είναι και επικίνδυνη».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Απριλίου 2020, 11:27

ΠΗΓΗ

error: Content is protected !!